Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan sonra büyük tepki alan Farah Zeynep Abdullah, Bergen’le yeniden kalpleri kazandı!

Masumlar Apartmanı’ndan sonra büyük tepki alan Farah Zeynep Abdullah, Bergen’le yeniden kalpleri kazandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en başarılı oyuncularından Farah Zeynep Abdullah aynı zamanda izleyiciler tarafından en çok eleştiri alan isimlerden biri. En son başrolünde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinden ani bir şekilde ayrılmasıyla hayranlarının acımasız eleştirilerine maruz kalan yetenekli oyuncu, Bergen’deki performansıyla yeniden kalpleri kazandı.

TRT1’in geçen sezon reytinglerde büyük başarı gösteren dizisi Masumlar Apartmanı’nın başrol oyuncularından biri olan Farah Zeynep Abdullah, birinci sezonun sonunda ani bir kararla yapımdan ayrılmaya karar vermişti. Senarist ve yönetmen de çareyi, Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakterini öldürmekte bulmuştu.

Farah Zeynep Abdullah bu kararıyla hayranlarından çok büyük tepki görmüştü. Hayranları Abdullah’ın diziyi ve rol arkadaşlarını yarı yolda bıraktığını öne sürmüş hatta hakarete varan yorumlarda bulunmuştu.

Masumlar Apartmanı’ndan sonra büyük tepki alan Farah Zeynep Abdullah, Bergen’le yeniden kalpleri kazandı! 13

Bu yorumlar Bergen filmine kadar uzamıştı. Bergen’in çekimlerine başlandığında ve hatta vizyona girmesine kısa süre kala zamana kadar izleyiciler, Farah Zeynep Abdullah’a çok kızgın olduklarını ve bu yüzden filmi izlemeyeceklerini dile getirmişti.

Ancak Bergen filmi 4 Mart’ta vizyona girdi ve herkes Farah Zeynep Abdullah’ın performansından o kadar etkilendi ki oyuncuya olan tüm kızgınlığını unuttu. Filmi izleyenler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Farah Zeynep Abdullah’ın performansından ne kadar etkilendiklerini dile getirdiler.

Abdullah’ın, Bergen’in yaşadığı acılı hayatı izleyiciye mükemmel bir şekilde aktardığını dile getiren izleyiciler yüreklerini filmde bıraktıklarını söylediler. Filmi izleyenler paylaştıkları yorumlarda, Abdullah’ın Türkiye’nin en başarılı oyuncularından biri olduğunu da vurguladılar. Bergen filmini izleyenlerin yaptıkları yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı’ndan sonra büyük tepki alan Farah Zeynep Abdullah, Bergen’le yeniden kalpleri kazandı! 14 Masumlar Apartmanı’ndan sonra büyük tepki alan Farah Zeynep Abdullah, Bergen’le yeniden kalpleri kazandı! 15 Masumlar Apartmanı’ndan sonra büyük tepki alan Farah Zeynep Abdullah, Bergen’le yeniden kalpleri kazandı! 16 Masumlar Apartmanı’ndan sonra büyük tepki alan Farah Zeynep Abdullah, Bergen’le yeniden kalpleri kazandı! 17 Masumlar Apartmanı’ndan sonra büyük tepki alan Farah Zeynep Abdullah, Bergen’le yeniden kalpleri kazandı! 18 Masumlar Apartmanı’ndan sonra büyük tepki alan Farah Zeynep Abdullah, Bergen’le yeniden kalpleri kazandı! 19