Ana sayfa Dizi Haberleri Türk izleyicisinin karşısına bomba gibi çıkmaya hazırlanan Disney Plus dev bir isimle daha anlaşma yaptı!

Türk izleyicisinin karşısına bomba gibi çıkmaya hazırlanan Disney Plus dev bir isimle daha anlaşma yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital yayın platformu Disney Plus’ın Türkiye’de yayını için geri sayım sürerken şirket Türkiye’nin en ünlü isimleriyle anlaşma yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar Can Yaman, Demet Özdemir, Hande Erçel, Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek gibi isimlerle imza atan platform, uzun süredir bir diziyle ekranlarda olmayan çok sevilen oyuncuyla daha anlaşma yapmak üzere.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Disney Plus, Türkiye’nin en sevilen erkek oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile yeni bir dizi anlaşmasına imza atmak üzere. OGM Pictures yapımcılığında çekilecek dizinin adı Gri olacak.

Yeni diziyle ilgili henüz çok ayrıntılı bilgi yok. Ancak senaristinin Bizim Hikaye, Kızım ve Kırmızı Oda gibi çok başarılı dizilere imza atan Banu Kiremitçi Bozkurt olacağı öğrenildi. Yönetmeni de unutulmaz dizi Muhteşem Yüzyıl’ın yönetmenliğini üstlenen Taylan Biraderler üstlenecek. Yeni dizide Kenan İmirzalıoğlu kendi adıyla oynayacak. Kenan İmirzalıoğlu’yla anlaşmanın henüz yapılmadığı ancak başarılı oyuncunun teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

Türk izleyicisinin karşısına bomba gibi çıkmaya hazırlanan Disney Plus dev bir isimle daha anlaşma yaptı! 7

Kenan İmirzalıoğlu’nun ulusal bir kanaldaki son dizisi 2018 yılında çekilen Mehmed Bir Cihan Fatihi’ydi. Yetenekli oyuncu dizide II. Mehmed’i canlandırmıştı. 2020 yılında çekilen Alef dizisi de BluTV’de izleyiciyle buluşmuştu. Kenan İmirzalıoğlu, 2019 yılından bu yana Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunuyor.

Disney Plus’ın Türkiye’de ilk anlaştığı isim olan Engin Akyürek’in Kaçış isimli dizisinin çekimleri halen Gaziantep’te devam ediyor. Platform ikinci olarak Aras Bulut İynemli’yle anlaşmıştı. Yetenekli oyuncu Atatürk’ün hayatını anlatacak dizide başrol oynayacak.

Disney Plus’ın anlaştığı bir başka oyuncu olan Can Yaman da yeni dizisi için yakında Türkiye’ye gelecek. Ay Yapım imzalı dizinin Nisan ayında çekimlerinin başlaması planlandığı öğrenildi. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar, senaristliğini de Kerem Deren üstleniyor. Çekimlerin dört ay süreceği belirtiliyor.