Ana sayfa Dizi Haberleri Canım Annem’den sonra yeni bir günlük dizi geliyor! Yeni dizinin adı Hicran!

Canım Annem’den sonra yeni bir günlük dizi geliyor! Yeni dizinin adı Hicran!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Günlük dizi furyasına bir yenisi daha ekleniyor. En son TV8’de yayına giren Canım Annem’den sonra yeni günlük dizi Hicran için hazırlıklar tam gaz sürüyor.

Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisinin özellikle yurt dışındaki başarısının ardından kanalların günlük dizi konusunda iştahı kabardı. Bu sebeple günlük dizi furyasına bir yenisinin daha eklenmesi için çalışmalara başlandı.

Yeni günlük dizinin adı Hicran olacak. Dizinin yayınlanacağı kanal henüz açıklanmadı. Ama yapımcılığını Filmevi Yapım üstleniyor. Dizi için oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Canım Annem’den sonra yeni bir günlük dizi geliyor! Yeni dizinin adı Hicran! 8

Konusuyla ilgili olarak da henüz bir açıklama yapılmayan dizinin başrol oyuncusu 1999 doğumlu Berk Bakioğlu olacak. İlk kez 2019 yılında Star TV’de yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere isimli dizide rol alan genç oyuncu 2020’de oynadığı TRT dizisi Acemi Anneler’de Kemal karakterini canlandırdı.

Canım Annem’den sonra yeni bir günlük dizi geliyor! Yeni dizinin adı Hicran! 9

Yönetmenliğini Gürsel Ateş’in üstlendiği Hicran dizisi için anlaşmaya varılan bir başka oyuncu da Özlem Çınar oldu. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’nda oyunculuk eğitimi alan oyuncu, Semaver Kumpanya, Yeni Drama Tiyatrosu gibi tiyatrolarda çalıştı. Özlem Çınar, 2006 yılında Kanal D’de yayımlanmaya başlayan ve Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde 13 yıl Aylin Aydın karakterini canlandırdı.

Kanal 7’de ikinci sezonuyla ekrana gelen Emanet dizisi oldukça başarılı bir şekilde gidiyor. Bu durum günlük diziyi kanalların karşısında alternatif olarak çıkardı. Kanal D daha önce Kırık Hayatlar isimli günlük diziyi ekrana getirmişti. Dizi tek sezon yayınlanarak 100. bölümde ekranlara veda etmişti. TV8’de yayınlanan günlük dizi Canım Annem yaklaşık iki hafta önce yayınlanmaya başlamıştı. Şimdi de sıra Hicran’da…