Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Atan ile Furkan Andıç dizilerinde aynı psikolojik travmayı yaşadı!

Berk Atan ile Furkan Andıç dizilerinde aynı psikolojik travmayı yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berk Atan ile Furkan Andıç son dönemin öne çıkan genç yetenekleri arasında bulunuyor. Gönül Dağı dizisindeki Taner karakteri ile iki sezondur güçlü bir şekilde TRT1 ekranında izleyicilerin karşısına çıkan Berk Atan, yaz döneminde ise Üçüncü Gün isimli sinema filminde Yağmur Tanrısevsin ile başrolde buluştu.

Son yıllarda farklı dizilerle öne çıkan Furkan Andıç ise Kara Tahta isimli TRT1 dizisiyle yeteneklerini sergilemeye devam ediyor. Hem Berk Atan hem de Furkan Andıç, birbirinden çok farklı iki farklı hikayenin başrolünde yer alıyor ama aynı psikolojik travmayı yaşamaları ile de dikkatleri çekiyor.

Berk Atan, Gönül Dağı dizisinin ikinci sezon finalinde büyük bir dramı canlandırmıştı. 65 bölümü ile sezon arası veren Gönül Dağı dizisinde Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakterinin kaza geçirmesi ve sonrasında da ölmesi Taner karakterini derinden yaralamıştı.

Berk Atan da, Mayıs ayının sonlarında yayınlanan 65. bölümdeki duygu yüklü sahnelerle çok konuşuldu. Dilek’in ölümünün ardından Taner’in yaşadığı büyük acıyı muhteşem bir performans ile sergileyen Berk Atan, o günlerde sosyal medyanın de en çok konuştuğu isim olmuştu.

Yine TRT1 ekranında Berk Atan’ın muhteşem performansından 2 ay sonra benzer bir psikolojik dramı canlandıran isim Furkan Andıç oldu… Kara Tahta isimli dizinin başrolünde yer alan Furkan Andıç, partneri Miray Daner ile çok iyi bir ikili oldu. Dizinin yaz dönemi boyunca devam etmesi ve TRT1’in final kararından vazgeçmesi izleyiciler için büyük bir fırsat oluşturdu.

Berk Atan ile Furkan Andıç dizilerinde aynı psikolojik travmayı yaşadı! 7

Kara Tahta dizisini sevenler yaz boyunca hikayenin devam edecek olmasından memnun. Hikayede ise Furkan Andıç’ın canlandırdığı Atlas karakterinin yaşadığı psikolojik dram anları izleyenleri çok üzecek.

Kara Tahta dizisinin 10 Ağustos Çarşamba günü izleyecekleri 17. bölümde Irmak’ın trafik kazasında yaralanması ve ameliyat sırasında kalbinin durduğu anlar herkesi heyecanlandıracak. Furkan Andıç da sevdiği Irmak’ı kaybetme noktasına gelen bir aşık olarak çok etkili bir performans ile bu sahneleri gerçekmiş gibi izleyicilere sunacak.

Berk Atan’ın Mayıs ayının sonlarında ekranda yaşadığı psikolojik dram anlarının bir benzerini bu sefer Furkan Andıç yaşamış oldu. İki oyuncu da sahnelerdeki başarıları ile dikkat çekiyor ve dizi hayranları da sosyal medya paylaşımları ile onları takdir ediyor.