Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Eyşan’dan sonra Gözde Kansu sonunda ekrana geri dönüyor!

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Eyşan’dan sonra Gözde Kansu sonunda ekrana geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gözde Kansu hayranları oyuncunun uzun yıllardır mesleğinde ne kadar başarılı bir şekilde ilerlediğini iyi biliyor. 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, 9 Eylül Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde okudu.

1995 yılında Çiçek Taksi isimli dizi ile ilk set deneyimini yaşayan oyuncu, ardından da Ayrılsak da Beraberiz isimli fenomen dizi ile kendisini gösterdi. 2000’li yıllar ile birlikte birçok projede ismini gördüğümüz, birbirinden çok farklı karakterleri canlandıran Gözde Kansu, Dudaktan Kalbe isimli dizideki Nimet karakteri ile büyük bir çıkış sergiledi.

Issız Adam isimli unutulmaz sinema filminde Sinem karakterini de canlandıran oyuncu, Hanımın Çiftliği isimli efsane dizide de Seher karakterini canlandırmıştı.

Kariyerinde birçok proje bulunan, Medcezir dizisindeki Olcay karakterinden İçerde dizisindeki Yeşim’e kadar farklı kişilikleri canlandıran Gözde Kansu’nun son televizyon dizisi ise Sen Anlat Karadeniz olmuştu.

Eyşan karakteri ile adeta ekrana damgasını vuran Gözde Kansu, 2018 yılından bu yana televizyon dizilerinde yer almıyor. Bir ara televizyon programı sunuculuğu da yapan oyuncu, çekimlerine başlanan Yalı Çapkını isimli diziyle birlikte yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Gaziantep’te çekimlerine başlanan Yalı Çapkını dizisinin hikayesi daha sonra İstanbul’da devam edecek. Gözde Kansu da Star TV’nin yeni sezondaki bu önemli dizisinde Gülgün isimli karakter ile yerini alacak.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Eyşan'dan sonra Gözde Kansu sonunda ekrana geri dönüyor! 7

Çetin Tekindor, Afra Saraoğlu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santırcıoğlu, Cansu Fırıncı, Hülya Duyar, Doğukan Polat, Yiğit Tuncay ve Şerif Sezer gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizisine son katılan isim Gözde Kansu oldu.

4 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapacak olan başarılı oyuncu, Emre Altuğ ile partner olacak.

Orhan ile Gülgün karakterlerinin hikayedeki durumları merak konusu olurken, Emre Altuğ ile Gözde Kansu ikilisinin uyumu ve enerjisi de şimdiden merak konusu oldu.