Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan Fransa’da ödül aldı! Gülsim Ali ayrılık kararı ile üzdü!

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan Fransa’da ödül aldı! Gülsim Ali ayrılık kararı ile üzdü!

tarafından ker_def

Oynadığı dizilerle ünü ülke sınırlarını aşan Gülsim Ali Lyon’daki Festiculture’de iki ödül aldı. Gönül Dağı isimli TRT 1 dizisinde Dilek karakterini canlandıran oyuncu, iki sezondur çok etkili bir performans ortaya koyuyor. Dizideki karakteri sayesinde ününü yurt dışına taşımayı da başaran Gülsim Ali ilhan, 65. bölümde hikayeden ayrılma kararıyla ise hayranlarını üzdü.

Fransa’nın Lyon kentinde hafta sonu düzenlenen ‘Festiculture’ etkinliğinde Gülsim Ali’ye ‘Yılın En Sevilen Kadın Oyuncusu’ ödülü verildi. Dizideki partneri Berk Atan da festivalde rol arkadaşını yalnız bırakmadı ve  ‘Yılın En Sevilen Dizi Çifti’ ödülüyle bir başarıya daha imza attı.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan Fransa'da ödül aldı! Gülsim Ali ayrılık kararı ile üzdü! 8

Oynadığı son iki dizisi Diriliş Ertuğrul ve Gönül Dağı ile farklı ülkelerde büyük bir hayran kitlesi yakalayan Gülsim Ali, tören sonrası Eyfel Kulesi’ni ziyaret için gittiği Paris’te sevenlerinin yoğun ilgisi nedeniyle adeta yürümekte zorlandı.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan Fransa'da ödül aldı! Gülsim Ali ayrılık kararı ile üzdü! 9

Özellikle gurbetçi hayranlarıyla fotoğraf çektiren ünlü oyuncu, Fransa’da gördüğü ilgiden son derece memnun kaldığını ifade etti.

Lyon’da geleneksel olarak her yıl düzenlenen ‘Festiculture’ etkinliğine Gülsim Ali, Berk Atan, Cihangir Ceyhan gibi ünlü Türk oyuncular katıldı.

Festival, ödül töreninin dışında konferans, imza günleri, yöresel yemek sunumları gibi farklı kültürel etkinlikleri kapsıyor.