Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Aslı Pamuk’un dış görünüşüne bakmayın, içi tamamen Setenay!

Melisa Aslı Pamuk’un dış görünüşüne bakmayın, içi tamamen Setenay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Melisa Aslı Pamuk ile Yeşim Ceren Bozoğlu, Onedio’nun youtube sohbet programına katıldı. İzleyicilerden gelen soruları yanıtlayan ikili geçtiğimiz perşembe günü final yapan Hayaller ve Hayatlar dizisinde birlikte rol almıştı.

Setenay karakteri ile dizide yer alan Melisa Aslı Pamuk yine yetenekleri ve güzelliği ile herkesi kendisine hayran bıraktı. Yeşim Ceren Bozoğlu da zayıfladığını bir kez daha gösterdiği ve çok iyi oyunculuk sergilediği dizide Melike karakterini canlandırdı.

Melisa Aslı Pamuk geçtiğimiz hafta röportajında dizinin ikinci sezon çekimlerinin olacağını açıklamasına rağmen, Bein Connect platformu tarafından son anda iptal edildi ve dizi 26. bölümle birlikte bitti. Youtube programında hayranlardan gelen sorulardan birisi de dizideki karakterler ile benzer yönlerin olup olmadığıydı…

Yeşim Ceren Bozoğlu, rol arkadaşı için yaptığı yorum ile herkesi şaşırttı. Bozoğlu, Melisa Aslı Pamuk’un içinin canlandırdığı Setenay karakteri ile aynı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Söyleyeyim mi gerçeği. Dışarıdan dikenli deniz kestanesi gibi gözükmekle birlikte, içi tamamen Setenay. Kremalı bisküvi gibi düşünün. Dışarı kakaolu ve sert, ama içi yumuşacık. Bayağı Setenay. Cepten yiyor.”

Melisa Aslı Pamuk da, rol arkadaşının Melike karakterine benzediğini düşünüyor. Oyuncu, “Sen ara ara Melike’ye benziyorsun” diyerek Yeşim Ceren Bozoğlu’nun da dizide canlandırdığı karakter ile örtüşen yanlarının olduğunu ifade etti.