Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu başrolde, Gönül Dağı dizisi muazzam bir başarı yakaladı!

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu başrolde, Gönül Dağı dizisi muazzam bir başarı yakaladı!

tarafından ker_def

Dördüncü sezonu devam eden Gönül Dağı dizisi genç isimlerin öne çıkmasını, tecrübeli oyuncuların yeteneklerini yeniden sergileme fırsatı bulmasını sağlayan bir yapım oldu.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizinin 4. sezonda olmasına rağmen hala milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmeyi başarması önemli bir durum.

Türk dizi tarihinde bu tür yapımlar nadiren ortaya çıkar ve izleyiciler adeta her bölümü büyülenerek seyreder.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisi de ekibin yoğun çalışmalarının karşılığını reytinglerde alıyor.

Dizinin 121. bölümü geride kaldı ve Cumartesi akşamı ekrana gelen bu bölümün tüm izleyici gruplarında da çok iyi reytingler elde etmeye devam ettiği görüldü.

Çift haneli reytinglere Kızılcık Şerbeti ile birlikte ulaşmayı başaran Gönül Dağı dizisinin bu sezon için de en başarılı yapımların başında geldiğini görmekteyiz.

Anadolu insanının farklılıklarını ve yaşam tarzını yansıtan hikayesi ile Gönül Dağı dizisi milyonlarca izleyicisi ile her hafta başarıdan başarıya koşarak büyük bir iş yapıyor.