Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’un Senden Önce dizisini seçmesinin altında yatan önemli bir sebep var!

Alp Navruz’un Senden Önce dizisini seçmesinin altında yatan önemli bir sebep var!

tarafından ker_def

Yapımını D Media’nın üstlendiği, yakında izleyici karşısına çıkacak “Senden Önce” dizisinin çekimlerine Şile’de başlandı.

Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın alışılmışın dışında bambaşka karakterlere hayat vereceği dizinin ekrana gelen ilk tanıtımı da gizemli sahneleriyle hikayeye dair merakı iyice arttırmıştı.

Alp Navruz hayranları yeni projeyi heyecanla bekliyor. Şimdiye kadar birbirinden etkili roller ile iyi bir deneyim elde eden Alp Navruz, Hakan isimli karakter ile izleyicilere çok farklı duyguları aktarmaya çaba harcayacak.

Hakan karakterinin bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden çok farklı olduğuna değinen Alp Navruz, hikayenin detaylarına da inerek şu bilgileri paylaştı:

“Hakan, Türkiye’de inşaat sektörüyle ilgilenen çok zengin ailelerden biri. Baktığımızda güçlü bir insan ama aslında aşka aç bir karakter. Anne sevgisi ve aile sevgisiyle büyütülmüş. O yüzden aile kurma özlemi olan bir insan. Fakat tanıtımda da gördüğümüz gibi aslında durum biraz farklı… Bakıldığında iki kadın arasında kalmış gibi bir durum var ama; aslında hikayenin çok derininde bombalar var. Her bölüm tuhaf bir bomba patlıyor. Hakan aslında bu hikayede daha sevebileceğimiz biri diyelim.”

Senden Önce isimli dizi projesinde yer almasının nedeni hakkında da konuşan oyuncu, özellikle farklı karakterler tercih etmesini kariyer yönetimi ile alakalı bir durum olarak ifade etti.

Alp Navruz, “Daha önce çok çeşitli karakterler oynadım. Kariyer yönetimi gereği de farklı karakterler seçmeye özen gösteriyorum. Hakan karakteri de bir kere çok farklı ve içime çok sindi. Onun dışında hikayeyi okudukça, dinledikçe çok heyecanlandım. Bunlar zaten kabul etmem için yeterli oldu” açıklamasında bulundu.