Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal, gerçekçi bir kadın karakteri ile izleyicileri çok şaşırtacak!

Sinem Ünsal, gerçekçi bir kadın karakteri ile izleyicileri çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Senaryosunu Başak Anigün’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği ihanet, aşk ve sadakatin sorgulandığı Senden Önce, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Alp Navruz erkek başrol olarak Hakan karakterini canlandıracak. Zengin ve başarılı bir iş adamı olan Hakan karakterinin etrafında ise dişli kadın karakteri göreceksiniz. Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Sahra, Hakan’ı elde etmeye çalışan birisi.

Ancak karşısında Hakan’ın karısı Merve bulunuyor. Merve karakterinde Sinem Ünsal’ı izleyeceksiniz. Hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya aday olan dizinin her yeni bölümünde yeni sürprizler olacağına yönelik bilgiler de geliyor.

Canlandırdığı Merve karakterini “hedefine odaklı bir kadın” olarak değerlendiren Sinem Ünsal, inandığı her şeyi yapabilecek bir kadın karakteri ile ekrana dönüş yapacak.

Mucize Doktor isimli dizideki Nazlı karakteri ile büyük bir kariyer çıkışı yakalayan Sinem Ünsal, sonraki süreçte yer aldığı projeler ile oyunculuk yeteneklerini geliştirmişti.

2024 yılında yeniden bir televizyon dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu, Senden Önce dizisi için şunları anlattı:

“Çok aşık, çok tutkulu ve hedefine çok odaklı bir kadın göreceğiz. Fakat “Duygular mı yoksa hedef mi?” noktasında bir yol ayrımına girecek Merve… Bizim de zaten serüvenimiz orada başlıyor. Sürekli motivasyonu değişen, her yeni edindiği motivasyona sıkı sıkı sarılan bir genç kadın izleyeceğiz. Merve inandığı her şeyi yapabilir, ondan beklerim. Aslında biraz da hepimiz gibi… Hem iyi hem kötü… Zaten güzel olan yanı o… Canı acıyınca başka, hedef edindiğinde başka davranıyor. Öyle salt bir doğrusu yok. O yüzden çok gerçek bir karakter.”