Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Atan’ın başrolündeki Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezon şifreleri ortaya çıktı!

Berk Atan’ın başrolündeki Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezon şifreleri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonu 3 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan 66. bölüm ile birlikte başladı. İkinci sezon finalinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın kadrodan ayrılmasının ardından, yeni sezonda hüzünlü sahnelerin bol olacağı anlaşılmıştı. Taner karakterinin büyük bir boşluğa düştüğü ama oğlu için de hayata tutunacağı dizinin üçüncü sezonunda neler olacağına yönelik bazı detaylar ortaya çıktı.

Gönül Dağı dizisinin oyuncuları, sette yaptıkları açıklamalarla üçüncü sezonda karakterlerin hangi noktaya doğru savrulacağı yönünde bazı bilgiler sundu. Taner karakterini canlandıran Berk Atan, dizinin ruhu olarak kabul edilen icat yapma konusunda geri adım atmayacaklarını dile getirdi.

Berk Atan'ın başrolündeki Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezon şifreleri ortaya çıktı! 8

Berk Atan, “İcat bizim işimiz, icatsız olmaz. Bizim hikayemizin temelinde icatlık, mucitlik, yaratıcılık var. O yüzden de bu olanaksızlığın içinde icatlar, mucitlikler, başarılar her zaman olacak” diye konuştu.

Dizide canlandırdığı Veysel karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkış sağlayan Semih Ertürk de etkili performansı ile göz dolduran isimlerden birisi oldu. Oyuncu, ikinci sezonu çok etkili şekilde tamamladıklarını hatırlattı ve şöyle konuştu: “Hikaye olarak ne beklediğini söyleyemem ama çok güçlü kapattık, güçlü başlayıp, yine güçlü bitireceğiz. Ona eminim. Çok iyi bir sezon geçirdik, yine çok iyi bir sezon geçireceğimize eminim.”

Dizide canlandırdığı Ramazan karakteri ile hikayenin komedi tarafını sürükleyen Cihat Süvarioğlu da bu proje sayesinde milyonların sevgisini kazandı. Oyuncu, “Amcaoğulları yorgun biraz, bu sezon. Bakalım nasıl olacak” ifadesini kullandı.

Berk Atan'ın başrolündeki Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezon şifreleri ortaya çıktı! 9

Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Cemile karakteri ile çok ilgi çeken Nazlı Pınar Kaya da kariyeri açısından çok önemli bir dönemin içinde bulunuyor. Oyuncu, yeni sezonda karakterlerin başına yine birçok şey geleceğini ama detay veremeyeceğini söyledi.

Nazlı Pınar Kaya, ailenin önemine de işaret etti ve şöyle konuştu: “Aile çok önemli bir şey ve çok büyük bir aile. Ne kadar arada sürtüşmeler de olsa, kötü anlar da yaşansa onlar hep birlikte başlarına ne gelirse gelsin güzelce altından kalkacaklar diye düşünüyorum.”

Doktor Kemal karakteri ile diziye ikinci sezonda katılan oyuncu Serkan Kuru ise karakterler arasında daha kuvvetli bir bağ olacağını belirtti.

Dizinin gülümseten isimlerinden olan Selami karakterini canlandıran Eser Eyüboğlu’nun üçüncü sezonda diziye devam etmeyeceği iddiası ortaya atılmıştı. Ancak bu iddianın doğru olmadığını da sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duyuran Eser Eyüboğlu, üçüncü sezonda yine Gönül Dağı’nın en eğlenceli ismi olarak öne çıkacak gibi gözüküyor.