Ana sayfa Sosyal Medya İkinci çocuğuna hamile olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen fena şekilde aşeriyor!..

İkinci çocuğuna hamile olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen fena şekilde aşeriyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sanat dünyasının gözde çiftlerinden olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen mutlu evlilikleri ile göz dolduruyorlar. Ünlü çift, 9 yıl önce Çalıkuşu dizisinde aşık olmuş ve sonrasında da evlenmişlerdi.

2017’de evlenen çiftin oğulları Karan da 2019 yılının Nisan ayında dünyaya gelmişti. Fahriye Evcen’in hamile olduğu ve çiftin ikinci bebeklerini bekledikleri de kısa bir zaman önce medyaya yansımıştı. Hamilelik haberi Fahriye Evcen’in geçtiğimiz sezon rol aldığı TRT1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’dan neden ayrıldığını da ortaya koydu.

Oyuncu şu sıralar hamileliğin tadını çıkarıyor ve bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Bu süreçte sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla hasret gideren Fahriye Evcen’in son paylaşımı takipçilerine, “Fena şekilde aşeriyor” dedirtti.

İkinci çocuğuna hamile olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen fena şekilde aşeriyor!.. 7

İnstagram hesabının story kısmında sabaha karşı saat 3 sularında incir ve kızılcık meyvesiyle dolu bir tabağın fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen takipçilerini şaşırttı.

Çift, ikinci bebek müjdesini geçtiğimiz Haziran ayında magazin basınıyla da paylaşmış, basın mensuplarının ‘Neler hissediyorsunuz?’ sorusu karşısında, “Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı” açıklamasında bulunmuşlardı. Magazin basınında yer alan haberlere göre, 3.5 aylık hamile olan Fahriye Evcen’in ikinci çocuğu da erkek olacak.