Ana sayfa Sosyal Medya Berk Atan’ın genç meslektaşlarına örnek olacak güçlü bir hayat duruşu var!

Berk Atan’ın genç meslektaşlarına örnek olacak güçlü bir hayat duruşu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde Taner karakterini canlandıran Berk Atan’ın son yıllarda fazlasıyla konuşulmasına rağmen, sosyal medyada ve magazin gündeminde fazlaca yer almadığını herkes görmekte. Milyonlarca insanın izlediği ve her hafta hakkında çok sayıda paylaşım yapılan, basında sürekli gündemde olan bir ünlü isim olmasına rağmen Berk Atan’ın mütevaziliği de dikkatlerden kaçmıyor.

Sosyal medyada instagram hesabında 5 milyondan fazla takipçiye ulaşan Berk Atan, son 3 yılın en çok öne çıkan genç erkek oyuncularından birisi olmasının farkını da hızlı bir hayran kitlesi oluşumu ile gördü. Ancak Berk Atan’ın takipçileri biraz dertli, çünkü ünlü oyuncu sosyal medyayı onların arzu ettiği kadar yoğun bir şekilde kullanmıyor.

Sosyal medya ortamı üzerinden sosyalleşmek gibi bir hedefi bulunmayan Berk Atan, bu konuda Hakan Gence ile yaptığı röportajda şu ifadeleri kullandı: “Popüler olmak, instagram’da 5 milyon takipçin olması… Benim instagram’da 5 milyon takipçim var ama ben instagram’ı da belki 2 ayda bir 3 ayda bir fotoğraf atıyorum. Attığım fotoğraflar, storeyler zaten yaptığım iş ile alakalı. Ben sosyal medyayı da sosyalleşmek için kullanmıyorum ki…”

Berk Atan'ın genç meslektaşlarına örnek olacak güçlü bir hayat duruşu var! 7

Son yıllarda sosyal medya üzerinden parlayan birçok kişi var. Ünlü isimlerin de bu olanaktan fazlası ile yararlanarak kendilerini gündemde tutmaya çaba harcadıklarına da şahitlik ediyoruz.

Sosyal medyayı sosyalleşmek için kullananlara bir sözünün olmadığını ifade eden Berk Atan, “Çok da normal adı üstünde sosyal medya. Ama ben sosyal medyayı sosyalleşmek için de kullanmıyorum. Ben sevdiğim için bu mesleğin içindeyim. Tanınırlığımın olması benim için hiç önemli değil. O taraflardan beni zorlayan bir durum yok” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncunun açıklamalarında iki yıllık bir ilişkisinin olduğunu açıklamış ve aşkına sadık kalma konusunda bu kadar popüler birisi olması dolayısı ile bunu nasıl başardığı sorusuna muhatap olmuştu. Berk Atan’ın ilişkisine sadık olması, sosyal medyayı bu kadar popüler olmasına rağmen kullanmak istememesi, stalk yapmak veya bunu saklamak gibi bir derdinin bulunmaması da hayat felsefesini ortaya koyan ince detaylar oldu.

Sosyal medyada fake hesabının da olmadığını ifade eden oyuncu, stalk yapma konusunda da pek aktif değil. Ancak Berk Atan, sevdiği kişileri takip ettiğini özellikle Thor hayranı olduğunu ve akşamları yatmadan Chris Hemsworth’un videolarına baktığını da anlattı. Oyuncu, “Çünkü fanıyım, onu stalk’lıyorum” dedi.