Ana sayfa Sosyal Medya Berk Cankat ve hayranları adına ne büyük bir talihsizlik gerçekleşti!

Berk Cankat ve hayranları adına ne büyük bir talihsizlik gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berk Cankat’ın hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki hayranlarının sayısı bir hayli fazla. Oyuncunun uzun süredir ekranlarda yer almaması, sadece bazı dijital dizilerde görünmesi hayranlarını üzmekteydi.

İşte bu süreç tv8’de ekrana gelmeye başlayan Sıfırıncı Gün dizisi ile ortadan kalktı. Hayranlarının yeniden televizyon ekranında görmeye başladığı Berk Cankat, hikayede Mert karakteri ile yer aldı.

Aksiyon hikayelerine çok yakıştırılan genç oyuncu da iyi bir performans ortaya koydu ve hayran kitlesinden de büyük destek aldı. Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener gibi iddialı isimleri kadrosunda buluşturan dizinin ilk bölümlerinde reytinglerin iyi gelmemesi ise talihsizlik olarak tarif ediliyor.

Dizinin isminin ve hikayesinin değiştirilerek yeni bir başlangıç yapma planı da suya düştü. Yeni yönetmen Çağatay Tosun’un yeni yaklaşımı hayata geçmeden dizinin bitirilmesi kararı alınmış durumda.

Berk Cankat ve hayranları adına ne büyük bir talihsizlik gerçekleşti! 7

6. bölümü ile final yapacağı ortaya çıkan Sıfırıncı Gün dizisi en çok da Berk Cankat hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Zaten 2018 yılındaki Gülizar ve Bir Deli Rüzgar dizilerinden sonra sadece Aslında Özgürsün isimli dijital dizide yer alan genç oyuncu, uzun süredir hayranlarından uzakta kalmıştı.

Atatürk isimli Disney Plus projesinde rolü de bulunan Berk Cankat için artık başka projelerin gündeme gelmesi beklenecek.

1984 Ankara doğumlu olan oyuncu, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizi ile dikkatleri çekti.

Asıl büyük çıkışını Güzel Köylü isimli diziyle yapan Berk Cankat, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde de Alex karakterini canlandırmıştı.