Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İki dizi talihsizliğinden sonra Sinem Ünsal’a moral veren iki önemli gelişme yaşandı!

İki dizi talihsizliğinden sonra Sinem Ünsal’a moral veren iki önemli gelişme yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, 2019 ile 2021 yılları arasında yayınlanan ve 64 bölüm süren Mucize Doktor isimli dizideki Nazlı karakteri ile büyük popülerlik elde etmişti. Ünlü oyuncu, ardından ise 2021 yılında Elbet Bir Gün isimli dram dizisinin 6 bölüm sürmesi ile şaşkına döndü.

Sonrasında ise 2022 yılında yeniden bir televizyon dizisine başlayan oyuncu, yine büyük talihsizlik yaşadı. Çok konuşulan yaz projesi Gizli Saklı isimli dizide Naz karakterini canlandıran oyuncu bu dizinin de 8 bölüm sürmesiyle ikinci bir talihsizliği de yaşamış oldu.

Aydınlıkevler isimli tiyatro oyunu ile geçtiğimiz sezon sahnelerde yer almayı tercih eden ve televizyon projelerine ara veren Sinem Ünsal, yaz döneminde ise oyuncu Berk Cankat ile aşkıyla gündem oldu.

İki dizi talihsizliğinden sonra Sinem Ünsal'a moral veren iki önemli gelişme yaşandı! 7

Sinem Ünsal’ın iki farklı dizide üst üste talihsizlikler yaşamasının ardından tiyatro sahnesindeki başarısı büyük moral olmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de özel hayatında Berk Cankat ile yaşadığı aşk ile hayatında özel bir dönemin içinde yer alıyor.

Sinem Ünsal, Berk Cankat ile birbirlerine iyi geldiklerini belirterek, şunları söyledi: “Berk bana çok iyi geliyor, ben de ona iyi geliyorum ki beraberiz, tatlıyız, huzurluyuz. Set ile alakası yok biz birbirimizi zaten tanıyorduk. Biraz daha iletişimimiz arttı. Birbirimizi tanımaya başlayınca da ilişkimiz başladı. İddialı şeyler söylemek istemiyorum, şu anda keyfim yerinde.”