Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Hakman’ı Arıza ve Ramo dizilerine yakıştıran çok ama asıl dizisi ortaya çıktı!

Berk Hakman’ı Arıza ve Ramo dizilerine yakıştıran çok ama asıl dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada Arıza ve Ramo dizisi hayranları, hem güçlü hem de etkili kötü karakterler istiyor. Arıza’nın ya da Ramo karakterlerinin karşısına daha inandırıcı kötü adamlar gerektiğinden bahseden bazı dizi hayranları, özellikle de Berk Hakman’ın bu rolde çok iyi olacağını düşünüyor.

Ramo dizisinin ilk bilgileri yayınlandığı dönemde Berk Hakman’ın dizi kadrosunda ismi yazılmıştı. Ancak oyuncu dizide görünmedi ve uzun süredir de ekranda yer almıyor. 2004 yılından bu yana ekranda birçok projede yer alan Hakman, özellikle psikopat karakterler ile öne çıktı.

Hatırla Sevgili dizisindeki Deniz karakteri ile dikkatleri çeken Hakman, Suskunlar’da ise Gurur Kutay olarak göz doldurmuştu. Kaçak dizisinde Ertan, Hayatımın Aşkı’nda Kaan ve Siyah İnci’de de Vural karakterlerine hayat veren ünlü oyuncu için, 2021 yılı yeni dizisinin yayınlanacağı yıl olacak.

3 yıldır setlerden uzakta kalan oyuncu, Exxen için hazırlanmakta olan Olağan Şüpheliler isimli yapımda yer alan isimler arasında bulunuyor. Ekip 11 Ocak’ta sete çıkacak. Berk Hakman hayranları da yeni rolünü çok merak ediyor.

Berk Hakman'ı Arıza ve Ramo dizilerine yakıştıran çok ama asıl dizisi ortaya çıktı! 1

Dizide güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Hakman dışında; Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray, Yasemin Allen, Bekir Aksoy, Pamir Pekin, Fırat Doğruloğlu ve Hakan Eratik dizinin oyuncu kadrosu arasında bulunuyor.