Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi!

Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin sevilen gençlik dizisi Duy Beni, Perşembe akşamı 12. bölümüyle ekrana geldi. Yaz döneminde başlayan dizi, sadık izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Özellikle sosyal medyadan büyük bir destek alan dizinin yeni bölümünde yaşanan gelişmeler, herkesi şaşırtan sonuçlar ortaya koydu.

Diziden bir süre önce Bahar karakterini oynayan Ege Kökenli ve Selim’i oynayan Berk Hakman’ın ayrılacağı gündeme gelmişti. Ege Kökenli’nin kendi isteğiyle ayrıldığı da biliniyordu. Bahar hocanın diziden nasıl gideceği ise merak konusuydu. Merdivenlerden düşerek öldüğü öğrenilen Bahar hocanın cenazesinde de işler karıştı! Emine yüzünden ayağı boşluğa gelip düşen Bahar hayatını kaybederken, Emine de bu sorumluluğu taşıyamadı ve intihar etti.

Ali Balcı’nın yönetmenliğini yaptığı Süreç Film imzalı dizinin senaryosunu Makbule Kosif yazıyor. Başrollerde yer alan Berk Hakman ve Ege Kökenli’nin ayrılması ile birlikte genç oyuncular Caner Topçu ve Rabia Soytürk ile birlikte Helin Kandemir, Sümeyye Aydoğan, Burak Can dizinin öne çıkan isimleri olmaya devam edecekler.

Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi! 15

Duy Beni dizisinin 12. bölümünde yaşanan heyecanlı sahneler, sosyal medyada da çok konuşulmasını sağladı. Rakibi olan Mahkum, Aldatmak, Camdaki Kız ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerine açık ara büyük bir fark atarak günün en çok konuşulan dizisi olmayı başardı…

Dizide Bahar’ın ölmesinin ardından Selim de okuldan ayrıldı. İzleyici, bu ayrılığı çok da gerçekçi bulmadı. Okulda en küçük şüphenin bile peşine düşen Selim’in, Bahar’ın ölümünü araştırmadan çekip gitmesi de pek gerçekçi bulunmadı bazı izleyiciler tarafından.

Ekin’in Emine’yi intihar etmekten vazgeçirmeye çalıştığı sahneler heyecanla izlendi. Bu arada Kanat’ın hiç bir şey yapmaması da ayrıca eleştiri konusu oldu izleyenler tarafından. Kanat ve Ekim aşkına olan inancını yitirdiklerini de kimi izleyiciler yorumlarında yazıyorlar. Bu arada Ege Kökenli’nin diziye vedası nedeniyle resmi hesaptan da teşekkür mesajı yayınlandı…

Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi! 16

Bahar’ın ölümüyle Gerçek Koleji bir kez daha sarsıldı. Polis zanlıyı kamera kayıtlarından ararken Ozan da olayın ucu kendilerine çıkmasın diye başka planlar yapmaya başladı. Dağhan’ı planlara dahil etmesi ise işleri rayından çıkardı. Selim ise Bahar’ın ölümüyle yıkılırken okuldan uzaklaşmayı seçti. Bir öğretmenin şüpheli ölümü ile birlikte okulda gerginlik had safhaya çıktı. Kanat’ın öfkesi ise Ekim’e zor anlar yaşatmaktaydı. Okula gelen yeni kişinin maskesiyle aralarına sızması ile birlikte Ekin ve Kanat aşkında da yeni sorgulamalar başladı…

Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi! 17

Emine’nin intihar ettiği sahne, izleyiciye ekran başında zor anlar yaşattı. Ekim, onu vazgeçirmeye çalışırken Emine ağlayarak “Çok canı yanmış mıdır sence Ekim? Gözlerimin içine baka baka düştü. Ben hiç bir şey yapamadım. Oradan hemen korkup kaçıp gittim. Belki yardım edebilseydim belki ölmezdi” diyerek Bahar’ın ölümü için kendisini suçladı.

Ekim’in konuşmaya çalıştığı Emine, “Sen çok cesursun. Bana demiştin ya her zaman yanındayım diye, aslında buraya seninle konuşmak için gelmiştim. Ama düşündüm artık çok geç” diyerek kendisini aşağıya attı. Babası, annesi ve arkadaşlarının gözleri önünde yere çakılan Emine de diziye bu sahne ile veda etti.

Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi! 18

 

Sahneye gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi! 19

Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi! 20

Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi! 21

Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi! 22

Bahar öldü, Emine intihar etti, Selim gitti! Duy Beni dizisinde şok sahneler arka arkaya geldi! 23