Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay gitti ama siz Savaşçı’ya gelen bomba gibi yeni kadroya bakın!

Berk Oktay gitti ama siz Savaşçı’ya gelen bomba gibi yeni kadroya bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Savaşçı dizisini tanıyamayacaksınız, bomba gibi bir kadro oluşturuldu! Savaşçı dizisi ilk 4 sezon boyunca büyük başarılara imza attı. Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Güçlü bir oyunculuk kadrosu ve Türk askerinin kahramanlığı üzerine kurulan hikayeler, ilgiyle izlendi. Teröristlere karşı verilen mücadelenin örnekleri sergilendi… Savaşçı asker dizisi olarak en uzun süreli olan ve en başarılı olan yapım konumundaydı.

Ancak dizinin başından itibaren 4 sezon boyunca ekip ödemeler konusunda ara sıra Limon Yapım ile karşı karşıya geldi. Sette bazen işler durdu, protestolar yapıldı. Ancak bir şekilde çözüldü ve yola devam edildi. Ta ki 2020 yaz ayına kadar… Bazı sorunlar çözülememiş olmalı ki Berk Oktay’ın diziden ayrılıp Yasak Elma’ya geçmesi büyük bir şok oldu… Gaye Turgut Evin ile birlikte farklı isimler de diziden ayrıldı.

Savaşçı bir anda ekrandan silindi, akıbetinin ne olacağı tartışıldı. Artık toparlanamayacağı düşüncesi hakimdi. Ancak Limon Yapım, ilk 4 sezonda ekranda yer alan kadrodan da daha dikkat çeken yeni bir kadro oluşturdu. Savaşçı dizisinin yakında çekimleri başlayacak ve yine Fox TV’de yayınlanacak.

Yeni dönemin bambaşka olacağı kurulan oyuncu kadrosu ile daha yakından anlaşılıyor. Peki dizide kimler mi var? İşte dizinin tam oyuncu kadrosu:

“Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer…”

Yeni Savaşçı dizisi dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi anlatılacak.