Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay’ın küçük partneriyle arası çok iyi!..

Berk Oktay’ın küçük partneriyle arası çok iyi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisine veda eden Berk Oktay, yeni sezonda ATV’de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı ile ekranlara geldi.

Seray Kaya ile başrolü paylaşan Berk Oktay, ‘Fırat’ karakteriyle dikkat çekti. Uzun yıllardır ekranda yer alan ve birbirinden farklı karakterleri canlandıran oyuncu, bir kez daha hayranlarının şaşırtacak bir rolle geri döndü.

Dizide Seray Kaya ve Berk Oktay kadar dikkat çeken bir başka oyuncu daha var, ‘Güneş’ karakteriyle ekrana gelen küçük oyuncu Azra Aksu dizinin dikkat çeken oyuncularından biri oldu.

Berk Oktay’ın da küçük rol arkadaşıyla oldukça iyi anlaştığı görülüyor. Sosyal medyada partneriyle fotoğrafını paylaşan Berk Oktay “Pamuk Prenses” notunu düştü.

Berk Oktay'ın küçük partneriyle arası çok iyi!.. 7

Henüz bir yaşındayken bir çok markanın reklam yüzü olan Azra Aksu şimdilerde 7 yaşında. Küçük oyuncu performansıyla Bir Küçük Gün Işığı dizisinin izleyicisinden de tam not aldı.

Hikayesiyle ön plana çıkan Bir Küçük Gün Işığı, etkili bir dram hikayesini izleyicilerle buluşturdu. Seray Kaya’nın ‘Elif’, Berk Oktay’ın da ‘Fırat’  karakterinde çok etkili bir dram performansı sergilediği dizi ikinci bölümü ile reytinglerde üst sıralarda yer almayı başardı. Bu başarılı sonuçlar ile birlikte Bir Küçük Gün Işığı dizisinin geleceği de artık daha sağlam gözüküyor.