Ana sayfa Sosyal Medya Berkay Ateş güçlü bir dram oyuncusu oldu ama siz onu asıl komedi rolünde görün!

Berkay Ateş güçlü bir dram oyuncusu oldu ama siz onu asıl komedi rolünde görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Konservatuvar mezunu olan oyuncu Berkay Ateş, iyi bir kariyere sahip isimler arasında bulunuyor. 10 Ağustos’ta Blu TV’de başlayacak olan Magarsus isimli dizide de başrolde yer alan Berkay Ateş, 1987 yılında dünyaya geldi.

2007 yılında itibaren hem sinema hem de dizilerde yer almaya başlayan oyuncu, özellikle Anne isimli dizi projesindeki Cengiz karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Çukur isimli etkileyici dram dizisinde Mahsun karakteri ile izlediğimiz oyuncu, ayrıca Alev Alev ve Sadakatsiz dizilerinde de başarılı performanslar ortaya koydu.

Yer aldığı yapımlarda dram rollerini tercih etmesi ile bilinen oyuncu, aslında okul yıllarında komedi rolleriyle öne çıkıyormuş.

Merve Dizdar ile birlikte yer aldığı röportajda bu konudan bahseden Berkay Ateş, ” Okuldayken daha çok komedi parçalarında epey yüksek puan alırdım. Ve oynayamadım, drama oyuncusu oldum. Oynadığım filmler, diziler, tiyatro oyunları…. Ben çok iyi hatırlıyorum, okula komedi parçamla ben kabul edildim. Sınavlarda hep komedi rollerim daha yüksekti” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu şimdiye kadar hep dram rollerini canlandırmasına kendisi de çok şaşırıyor. Birçok hayranı ise bu sözlerinden sonra Berkay Ateş’in komedi rollerinde nasıl bir performans sergileyeceğini de merak edecektir.