Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berkay Şahin’in tartışma konusu olan aylık geliri ortaya çıktı!

Berkay Şahin’in tartışma konusu olan aylık geliri ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Dün Arda Turan ile yaşadığı kavgadan sonra mahkemeye çıkan Berkay Şahin’in, aylık gelirini bin TL olarak açıklamasından sonra tartışma başlamıştı.

Arda Turan ile duruşmasında “Ayda 1000 lira gelirim var” diyerek gündem olan Berkay Şahin’in avukatı Ayşegül Mermer, telefonla bağlandığı Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ programında ”Berkay’ın sadece telif haklarından gelen aylık 200 bin TL’den fazla geliri var” açıklamasında bulundu

Futbolcu Arda Turan ile Berkay 9 Ekim 2018 gecesi bir gece kulübünde kavga etmişti. Kavga, iddiaya göre; Arda’nın, Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e kulüpte ”Güzel kadınsın, evli olmasaydın kaçırmazdım” demesi üzerine çıkmıştı. Berkay burnu kırılınca hastaneye gitmiş, Arda da hastaneyi silahla basmıştı.

Arda’nın 12.5 yıl hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması dün yapıldı. İki tarafın arasına güvenlik görevlileri oturdu. Arda’nın gizlilik talebi reddedildi.

Arda, aylık gelirini 300 bin euro olarak açıklarken Berkay’ın ”Ayda 1000 lira gelirim var” demesi şaşkınlık yarattı.

Bunun üzerine sosyal medyada espri olarak yardım kampanyası başlatıldı!

‘KİNAYE YAPTIM’

Berkay, ”Arda böbürlenince tepki göstermek için kinaye yaptım” dedi.

Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlandı ve şunları söyledi:

‘SADECE TELİF HAKLARINDAN GELEN AYLIK 200 BİN TL’DEN FAZLA GELİRİ VAR’

”Maalesef bu konuyla gündeme gelmek istemezdik. Müvekkilim yanlış anlaşıldı. Mahkemeyi, hakimi kandırmak gibi bir şey olamaz.

Sadece telif haklarından gelen aylık 200 bin TL gelirini söyelememe nedeni asgari ücretle geçinen toplumu düşündüğü için. Asla kötü bir niyet değildir. Bu bir ceza davası hukuk davası değildir

Zaten soruşturma aşamasında ifadesi alındığında geliri soruldu ve beyan etti.

Burada kandırmaca düşünülemez. Böyle bir şey olsa zaten hakim bilirdi ve ‘Emin misin?’ diye sorardı. Orada olsaydınız siz de anlardıız.

Biz arzu ederiz ki bu konuşulmasın.”