Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, takipçisine verdiği ayar ile dikkat çekit!

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, takipçisine verdiği ayar ile dikkat çekit!

tarafından zk zk

Arda Turan ile yaz ayında bir mekanda yaşadıkları kavga sonucu burnu kırılan ve davası olan Berkay, mahkemede aylık kazancının bir milyar beyanı üzerine tiye alınmıştı.

Kinaye yaptığını söyleyen Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’e sosyal medyadan gelen bir yorum dikkat çekti.

Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından takipçisinin ”Bin TL parayla kızınız Arya’ya yemekleri nasıl yapıyorsunuz?” sorusuna cevap verdi.
Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’den takipçisine olay yanıt!

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, takipçisine verdiği ayar ile dikkat çekit! 7

3 ay önce yaşadıkları kavga sonrası davalık olan futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, bugün hakim karşısına çıktı. Duruşmada gelirlerini açıklayan Arda Turan, aylık kazancının 300 bin Euro, Berkay Şahin ise bin TL olduğunu söyledi.

‘Aylık gelirim bin TL’ açıklamasının ardından kısa sürede trend listesine giren Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e Instagram’da bir takipçisi ”Bin TL parayla kızınız Arya’ya yemekleri nasıl yapıyorsunuz?” diye sordu. Özlem Ada’dan yanıt geldi: ”Pazara gidiyorum canım”

İŞTE O YORUM:

Öte yandan Berkay Şahin adliye çıkışında Instagram hesabından “Beyninin yüzde 1 kısmını kullanan gerçek olmadığını anlar.” açıklamasını yaptı.

“KİNAYE YAPTIM”

Gelen yorumlar üzere ikinci kez video paylaşarak açıklama yapan Berkay Şahin, “Bizim aylık kazancımızı zaten bilmesi gereken kurumlar biliyor. Ben sadece insanların sahip olduklarını böbürlenerek söylemelerinden dolayı bir rahatsız duydum ve ‘kinaye’ yaptım. Sanık koltuğun yargılanan birini aylık 300 bin euro kazanıyorum demesine ben de bin lira kazanıyorum dedim. O maksatla kinaye yapılarak söylenmiş bir şeydi. Zaten mahkemede de herkes bunun farkına vardı. Biz her kazancımızı belgelettiriyoruz zaten.” dedi.

Şahin, açıklama yaptığı videoyu “Güzel kardeşlerim mahkeme salonunda ‘kinaye’ olarak yapılmış söylenmiş bir söz. Ciddiye almayın. Birimde mahkeme salonundakilerin de gülüp geçtiği bir konudur. Yazılı anlamayanlara bir de sözle anlatmaya çalıştım.” notuyla paylaştı. (Posta)