Ana sayfa Dizi Haberleri Berrak Tüzünataç, Terzi dizisindeki sıra dışı ve tuhaf karakterden çok etkilendi!

Berrak Tüzünataç, Terzi dizisindeki sıra dışı ve tuhaf karakterden çok etkilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te izleyicilerle buluşan Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy ile Şifanur Gül başrollerde bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Berrak Tüzünataç oldu. Uzun süredir televizyon dizilerinde yer almak istemeyen, yoğun çalışma ortamına girmek yerine, dijital projelerde bulunmayı tercih eden Berrak Tüzünataç, son dönemde sinema filmleriyle de dikkatleri çekti.

2005 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, Elveda Rumeli dizisindeki Vahide karakteri ile büyük popülerlik kazanmıştı. Ezel, Son, Muhteşem Yüzyıl, Filinta, Fi, Dip, Kurşun gibi yapımlarda rol alan Berrak Tüzünataç, son olarak Terzi isimli Netflix dizisinde bulundu.

2 Mayıs’ta ilk sezonu yayınlanan Terzi dizisi, izleyicilerde ilgi gören yapımlardan birisi oldu. Netflix’ten yapılan duyuruda Terzi’nin ikinci sezonunun da 28 Temmuz’da izleyicilerle buluşacağı açıklandı. Dizinin çekimleri toplam 3 sezon olarak geçen yıl yapılmıştı.

Terzi dizisi ile birlikte uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapan Berrak Tüzünataç, sezonu çektiklerini ve Temmuz sonunda da projenin izleyicilerle buluşacağını açıkladı.

Ünlü oyuncu, “Terzi’nin ikinci sezonu ilk bölümü itibariyle projeye dahil oldum. Ben de heyecanla bekliyorum. Çok keyifle, beni heyecanlandıran tuhaflıkta, sıra dışılıkta bir karakterdeyim. Ben de merakla, heyecanla izlemeyi bekliyorum” açıklamasında bulundu.

Oyuncunun hayranları da Terzi dizisinin ikinci sezonuna damga vurması beklenen bu sıra dışı ve tuhaf karakteri fazlasıyla merak ediyor.

Berrak Tüzünataç da bu merakı giderecek şu sözlerle karakterden bahsetti:

“Dönüp baktığımda o kadar bambaşka karakterlerle ilgilenmişim ve oynamışım ki. Bir şekilde bir ortak nokta buluyorsun. Hiç birisi bire bir ben diyemem, ama bir şekilde ortak nokta buluyorsun. Oradan biraz daha organik bir yerden ilerlesin diye. Çok da benzediğini düşündüğüm bir karakter değil aslında ama benzemek isterdim. Çok rahat birisi. Ben o kadar rahat değilim. Daha fazla düşünüyorum veya bir şeyleri kafama takıyorum. Gerçekten çok rahat bir kadın.”