Ana sayfa Dizi Fragmanları Gizli Saklı dizisi için izleyici ikiye bölündü, seven de vardı sevmeyen de!

Gizli Saklı dizisi için izleyici ikiye bölündü, seven de vardı sevmeyen de!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Polisiye komedi ağırlıklı hikayesi ile Gizli Saklı dizisinin ilk bölümü Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisinin başrolünde yer aldığı diziyle ilgili sosyal medyada bir süredir büyük bir beklenti hakimdi.

Sosyal medya kullanıcılarının yaptıkları ilk yorumlarda Gizli Saklı dizisinin eğlenceli hikayesi ile yaz döneminin izlenebilecek yapımlarından birisi olacağı sonucu çıktı. Birçok izleyici diziyle ilgili olumlu yorumlarda bulundu. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ikilisi, sosyal medyada gündem olmayı başardı.

İki genç oyuncunun başarılı uyumu ekrana yansırken, kimi izleyiciler her ikisinin de gayet iyi şekilde rollerini yaptıklarını düşünüyor. Ancak bazı izleyiciler var ki, ya Sinem Ünsal ya da Halit Özgür Sarı’nın yeterince iyi olmadığı düşüncesine sahip.

Gizli Saklı dizisi için izleyici ikiye bölündü, seven de vardı sevmeyen de! 7

Gizli Saklı dizisi, geçen sezon Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Baş Belası isimli diziyi hatırlatıyor. Konusu ve konsepti itibariyle birçok izleyici benzer düşüncede… Baş Belası dizisi istenilen başarıyı elde edememişti.

Ancak Gizli Saklı dizisinin biraz daha şanslı olduğunu ve hikaye noktasında biraz daha güçlü göründüğünü belirtebiliriz. Sonuç olarak Fox TV, bir yaz dizisini daha izleyicilerle buluşturdu ve sosyal medyada genel anlamda dizinin beğenildiğini belirtebiliriz.

Gizli Saklı dizisinin ikinci bölümü de 15 Haziran Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.