Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyaz Show programında bu şaka olay oldu!

Beyaz Show programında bu şaka olay oldu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Beyazıt Öztürk’ün sunduğu talk-show programı ‘Beyaz Show’a bu hafta; şarkıcı Candan Erçetin, ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy konuk oldu.
GönderYazdır’Beyaz Show’da olay balmumu heykelleri şakası!

‘Beyaz Show’un açılış bölümünde Candan Erçetin, ‘Git’ ve ‘Unutma Beni’ şarkılarıyla seyirciyi adeta büyüledi. Ahmet Kural ve Murat Cemcir, gece boyunca yaptıkları esprilerle hem televizyon başındakileri hem de stüdyoda bulunanları kahkaha krizine soktu.

Yanına Ahmet Kural ve Murat Cemcir’i alıp Eskişehir’deki Balmumu Heykel Müzesi’ne giden Beyaz, ziyaretçilere unutulmaz bir şaka yaptı. Üçlü, müzenin içinde heykel gibi davranırken, müzeye gelenleri korkutunca olanlar oldu. Önce korkan daha sonra ise heykellerin gerçek olduğunu gören ziyaretçilerin tepkileri görülmeye değerdi.

Beyaz Show programında bu şaka olay oldu! 7

Haftaiçi’nde sosyal medyada fenomen olan bir videonun kahramanı, Beyaz Show’daydı. Ehliyetinin evde unuttuğu için şehirlerarası yolda gördüğü polis arabası maketini gerçek sanıp 1,5 saat boyunca gitmesini bekleyen Burhan Çakmak, anlattıklarıyla herkesi güldürdü.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in, Acapella Boğaziçi grubuyla canlı olarak söylediği ‘Yaradana Kurban’ şarkısı stüdyodakileri coşturdu.

Beyaz, Candan Erçetin’in ilk çıkışını yaptığı ‘Umrumda Değil’ şarkısındaki meşhur sandalye pozuna yaptığı VTR ile ‘Yeni bir atışma mı başlıyor?’ sorusunu akıllara getirdi.