Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyin ameliyatı sonrası Ali Sürmeli’nin hayatında çok şey değişti!

Beyin ameliyatı sonrası Ali Sürmeli’nin hayatında çok şey değişti!

tarafından ker_def

Usta oyuncu Ali Sürmeli, bundan 2 yıl önce geçirdiği beyin ameliyatı ile hayata yeniden tutunmuş ve doktorunun da isteği üzerine kendisine daha çok dikkat etmeye başlamıştı.

Ünlü oyuncu, ekranlarında yayınlanan ve Ceyda Düvenci’nin sunduğu programa konuk oldu ve o süreçte yaşananları anlattı. Artık dinginleştiği ve daha sakin bir halinin bulunduğu program sırasında da fark ediliyordu. Ceyda Düvenci, yayın sırasında sakinliğini ve dinginliğini fark ettiği Sürmeli’ye dinginliğinin nedenini sorunca, beyin ameliyatının etkisi daha iyi anlaşıldı.

Ali Sürmeli yaşadığı o süreci şöyle anlattı: “Damar patlamış, oğlum kucağında hastaneye yetiştirmiş. 2 sene önce beyin ameliyatı geçirdim. Doktorun ricası bundan sonra başka bir hayat yaşa dedi. Hayat çok güzelmiş… Ameliyat sonrası her şey zordu, Türkçeyi öğrenmek zordu. Ameliyat sonrasından memnunum, 10 yaşımdan beridir hep baş ağrım vardı, artık baş ağrısı kalmadı. Bu damar patlayınca, ameliyatta ne yaptılarsa ağrı kalmadı. İyi ki oğlum beni kucaklamış götürmüş, kimseye muhtaç değilim iyi ki…”

Ali Sürmeli, artık hayata farklı bir pencereden bakıyor. Ünlü oyuncunun annesi Akçe Sürmeli ise ihtihar ederek yaşamına son vermişti. Yaşadığı kanser hastalığı nedeniyle acılarına dayanamayan annesinin intiharından bahseden Ali Sürmeli, şunları söyledi:

“Anam oyuncu. Müthiş bir oyuncuydu, anneme benziyorum. Sahneye hiç çıkmadı ama, hayatta oynardı. Bir gün dayanamadım dedim ki anne bana Oscar verirlerse getireceğim sana vereceğim dedim. Oyunculuktan kendi bıktı usandı da gitti intihar etti.”