Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinden şaşırtan adımlar! Günün dizilerini yine fena solladı!

Kızılcık Şerbeti dizisinden şaşırtan adımlar! Günün dizilerini yine fena solladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, 7. bölümüyle 9 Aralık Cuma akşamı ekrandaydı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör ile birlikte Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen ve Sibel Taşçıoğlu’nun başrollerde yer aldıkları dizi, reytingleriyle umut vadediyor!

Başlangıçta eleştiriler alsa da izleyicinin giderek ısındığı Kızılcık Şerbeti dizisi, bu hafta ekrana gelen yeni bölümüyle Total kategorisinde 9., AB ve ABC1’de ise 4. sırada yer aldı. Diziyle ilgili dikkat çeken bir başka durum ise özetiyle de AB grubunda 10. ve ABC1 kategorisinde ise 9. olmasıydı. İzleyicinin, aynı akşam yayınlanan Yalı Çapkını ve dünya kupası maçlarına yoğunlaştığı görülürken, Kızılcık Şerbeti’ni kaçıranların da özetten takip ettikleri anlaşılıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinden şaşırtan adımlar! Günün dizilerini yine fena solladı! 1

Cuma akşamları rakiplerine pek şans tanımayan ve zirveyi bırakmayan Yalı Çapkını dizisi, sezonun en çok izlenen, en yüksek reytinglerine ulaşan dizisi olarak yine çift haneli puanlarla üç kategoride de 1. sırada yer alırken, özetiyle de üst sıralarda ilk 10 tablosunda!

Kızılcık Şerbeti dizisi ise giderek daha çok ilgi toplayan bir dizi olarak ağırlığını koyuyor Cuma akşamlarına! Ancak dizinin bir başka başarılı duruşu ise dikkatlerden kaçmıyor! Star TV’nin gözbebeği Yalı Çapkını dizisini sosyal medyada her hafta olduğu gibi bu haftada geçmiş durumda!

Kızılcık Şerbeti dizisinden şaşırtan adımlar! Günün dizilerini yine fena solladı! 2

Günün en popüler, en çok konuşulan dizileri içinde Kızılcık Şerbeti, gelen paylaşım sayılarının çokluğuyla zirveyi bırakmadı! Reytingin galibi Yalı Çapkını dizisine de ciddi bir fark atmış durumda sosyal medyada!

Adba.tv’nin 9 Aralık akşamı ekrana gelen dizilerin sosyal medya karnesini ortaya koyduğu tablosunda Kızılcık Şerbeti, 188 bin 100 ileti ile ilk sırada! Yalı Çapkını dizisi es 84 bin 800 ileti ile 2. sırada. Fox TV’nin İyilik dizisi 2 bin, atv’nin Yalnız Kurt dizisi ise bin 700 iletide kalmış.

Kızılcık Şerbeti dizisinden şaşırtan adımlar! Günün dizilerini yine fena solladı! 3

Kızılcık Şerbeti dizisi, hem reytinglerini toparlayarak giderken sosyal medyada da görünürlüğünü arttırmakta! Muhafazakar ve modern yaşam biçimlerine sahip iki ailenin çocuklarının evlenmeleriyle yaşanan olayların anlatıldığı dizide, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Doğa ve Fatih arasındaki gerginlikler giderek artıyor!

Bu haftaki bölümde eşinin kendisinden habersiz okula gittiğini öğrenen Fatih’in okula gelerek Doğa’yı kolundan tutup sürüklemesi ve tam da o anda kızını ziyarete gelen annesi Kıvılcım’ın olayı görerek kızına sahip çıktığı anlar, dizinin heyecan yaratan son sahnesiydi! Şimdi, Doğa ve Fatih’in bu olay sonrasında neler yaşayacağı merak konusu…