Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, diziler yüzünden ara verdiği okuluna geri döndü!

Hande Erçel, diziler yüzünden ara verdiği okuluna geri döndü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, ekranlara en son Fox TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı ile gelmişti. 2021 yılı Eylül ayında ekrana gelen dizi, 52. bölümüyle final yaparken dizinin 80’den fazla ülkede yayınlanmasıyla oyuncunun hayran sayısı da katlanarak artmıştı.

Herkesin şaşkınlıkla izlediği bir hızla instagram’daki takipçi sayısı 30 milyona dayanan Hande Erçel, sadece dizileriyle değil, yer aldığı reklamlarla ve sosyal medyadan yaptığı tüm paylaşımlarla da gündem olmaya devam ediyor!

Oyuncunun 30 milyona yakın takipçi sayısı, reklamverenlerin de iştahını kabartıyor adeta! Yüzü olduğu markaların reklamlarını instagram sayfasından da yayınlayan Hande Erçel, ekranda olmasa da dikkat çekmeye devam ediyor.

Bu arada bir süre önce Disney + dijital platformu ile anlaştığı bilinen oyuncunun önce El Turco dizisiyle adı anılmıştı. Can Yaman’ın erkek başrol olarak yer alacağı dizideki ücretinin de en az onunki kadar olması şartını koyduğu konuşulmuş ancak anlaşma sağlanamadığı söylenmişti.

Hande Erçel, diziler yüzünden ara verdiği okuluna geri döndü! 8

Hande Erçel’in şu sıralar bir dizi projesi ile ilgili bir bilgi yok. Oyuncu da görünen o ki bu boş zamanlarını uzun zamandır ara verdiği okulu için kullanıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencisi olan Hande Erçel, diziler nedeniyle okulunu dondurmuş ve devam edememişti.

Hande Erçel, diziler yüzünden ara verdiği okuluna geri döndü! 9

Oyuncu, şu sıralar yeniden okuluna dönerek derslerine başladığını geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşım ile gösterdi. Erçel, okulda olduğunu belirten paylaşımı ile kendisini merak eden hayranlarına “Nerelerde miyim? Buralardayım” notuyla karşılık verdi…