Ana sayfa Dizi Haberleri Beyin yediren bir bölüm geliyor! Yasak Elma dizisinde olmaz demeyin bu da oldu!

Beyin yediren bir bölüm geliyor! Yasak Elma dizisinde olmaz demeyin bu da oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 103. bölümü, izleyiciyi şaşkına çeviren ayrıntılarla dolu. Dizinin 85. bölümünde Halit Argun karakterinin ölmesi ve 5 oyuncunun birden diziye veda etmesinin ardından hikaye bambaşka bir yere gelmişti.

Aradan geçen 18 bölümün ardından 103. bölümde yeniden tepetaklak olan bir hikaye ile ekrana gelecek Yasak Elma! Aslında bu büyük değişim, sezon sonuna doğru ilerlerken Yasak Elma’ya yeni bir ivme katma amacını taşıyor.

Böylelikle izleyicinin heyecanını diri tutarak yeni sezonda da dizinin devam sağlanmaya çalışılıyor. Absürt içeriği ile her hafta izleyiciyi şaşkına çevirmeyi başaran Yasak Elma dizisi, yine benzer bir taktikle 103. bölümde olmaz denileni olduruyor!

Çağatay ve Yıldız’ın yangından kurtulup kurtulmayacağı merakla beklenirken gelen 103. bölüm fragmanları, heyecanı yukarıya taşıdı.

Eda Ece, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldıkları dizide her şeyin yeni baştan yazıldığına şahit olacak izleyici yeni bölümde.

Zira dizide 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Yangından Çağatay ve Yıldız kurtulacak ama Yıldız’ın 5 yıl boyunca komada kaldığı görülecek.

Beyin yediren bir bölüm geliyor! Yasak Elma dizisinde olmaz demeyin bu da oldu! 8

5 yıl sonra uyanan Yıldız, öyle gerçeklerle karşılaşacak ki kabustan beter! Cansu’nun bir şekilde Çağatay ile evlenmeyi başardığı, üstelik Halit Can’ın da onu gerçek annesi sandığı görülüyor yeni tanıtımda.

Yıldız’ın uyanması ile paniğe kapılan Cansu, Çağatay ile ikisini ayırmak için çabalasa da en sonunda çılgınca bir plan yapıp aracına bindirdiği Yıldız’ı öldürmekle tehdit edecek!

Dizinin 103. bölümüne kanalın ve yapım firmasının büyük önem verdiği aynı bölümden 3 fragman birden yayınlanmasından da belli. Heyecanlı sahnelerin yer aldığı fragmanlardan 3.sü de yeni yayınlandı.
Beyin yediren bir bölüm geliyor! Yasak Elma dizisinde olmaz demeyin bu da oldu! 9

Bir önceki fragmanda Şahika ve Hasan Ali’nin her şeylerini kaybettikleri ama bir arada oldukları görülürken, Yıldız’a yardım edecekleri anlaşıldı. Bu arada Ender’in de tüm serveti ele geçirerek entrika kraliçesi tacını yeniden taktığı görüldü.

İşte 103. bölümden 3. fragman: