Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’de hem ayrılık var hem de akıllardan çıkmayacak bir olay yaşanacak!

Hercai’de hem ayrılık var hem de akıllardan çıkmayacak bir olay yaşanacak!

tarafından ker_def

Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Hercai’nin 64. yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor… Dizide Akın Akınözü’nün canlandırdığı Miran karakterinin sözleri izleyicinin hafızasına yerleşecek.

Reyyan ölüm ile burun buruna. Eğer Umut’u doğurur ise ölebilir…İşte Miran böyle bir ihtimali bile düşünmek istemiyor. İki arada kalan Miran’ın yüreği yaralı ve sözleri de acı dolu… Miran 64.bölüm 2. fragmanında şöyle söylüyor: “Sevdiğinin ölümüne göz yummak ne demek sen de anlayacaksın. Birlikte gidelim, sen, ben, oğlumuz… Bizi sensiz bir hayata hazırlarken ne zannediyordun. Sensiz olmaz…”

Reyyan’ın ölme ihtimali, Miran’ı topluca bir aile olarak birlikte ölmeyi düşünmeye itiyor. Bu sahneler izleyicilerin akıllarından çıkmayacaktır. 21 Mart Pazar akşamı yayınlanacak olan 64. bölümde dizinin reytinglerinin nasıl geleceği de merak konusu… Dizinin reyting düşüşü devam ediyor, bakalım bu duygusal sahneler yeniden izleyicileri ekrana taşıyabilecek mi?

Dizide Hazar karakterine hayat veren Serhat Tutumluer’i de son kez izleyeceksiniz. Karakter bu bölüm ile birlikte hikayeye veda ediyor ve Tutumluer de diziden ayrılacak. Harun’u canlandıran Ahmet Kayakesen’den sonra Azat karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ile Gönül olarak izlediğimiz Oya Unustası da yapıma veda eden isimler olmuştu. Şimdi de bu isimlere Serhat Tutumluer de katılacak.

Hercai'de hem ayrılık var hem de akıllardan çıkmayacak bir olay yaşanacak! 7

İşte Hercai dizisinin 64. bölüm 2. fragmanı ve yaşanacak gelişmelerin özeti:

Miran, Reyyan’ın ölümle yüz yüze geldiğini öğrenir. Bütün olanların sorumlusu Füsun’dur ve Miran ona bedel ödetecektir. Ve Reyyan’ın hastalığı, Hazar ve Azize arasında yeni bir kapıyı açar.

İntikam almak için Cihan’a anlaşma teklif eden Füsun, Şadoğlu ailesini bir arada tutan her şeyi, tek tek yok etmeye yemin eder. Reyyan’ı kurtarmak için çabalayan Miran, vakıfta çıkan yangınla sarsılır. Cihan, Füsun’un anlaşma teklifini kabul edecek mi?

Azize, yıllar sonra kavuştuğu oğlu Hazar’la arasındaki duvarları yıkmayı başarabilecek mi? Büyük bir kaosun ortasında kalan Reyyan, canı pahasına doğurmak istediği Umut’tan vazgeçmek zorunda kalacak mı?