Ana sayfa Dizi Haberleri Sıra onlarda! Kırmızı Oda dizisine iki müthiş oyuncu ve iki çarpıcı karakter geliyor!

Sıra onlarda! Kırmızı Oda dizisine iki müthiş oyuncu ve iki çarpıcı karakter geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisine bazı karakterler veda ederken bazıları da gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören Kırmızı Oda dizisi, Psikiyatr Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının gerçek hayat hikayelerinden alıntılandığı olaylardan esinlenilmekte.

Dizi yeni sezonun ilgi çeken yapımlarından birisi oldu. İlk günden beri pek çok ünlü isim farklı ve çarpıcı hayat hikayeleriyle izleyici karşısına geldi. Oynadıkları karakterlerle uzun süre gündemde kalan isimler, diziye de büyük renk kattılar.

Melisa Sözen’in Alya, Evrim Alasya’nın Meliha, Burcu Biricik’in Boncuk karakterine hayat verdiği diziye başka farklı isimler de konuk oyuncu olarak katıldı.

Son olarak diziye konuk olan isimlerden birisi de Aslıhan Gürbüz’dü. Oyuncu, 2 yıl aradan sonra ekrana Kumru karakteri ile döndü.

Kırmızı Oda’da Kumru’ya hayat veren Aslıhan Gürbüz, oyunculuğu ile büyük övgü topladı. Bir diğer isim ise bir kaç haftadır Nazlı karakterini oynayan Pınar Deniz’di. O da Gürbüz gibi dün akşam ekrana gelen 29. bölümle diziye veda etti.

Erkan Petekkaya’nın oynadığı Sadi de yine son haftaların dikkat çeken bir karakteri. Sadi gelecek hafta da ekranda olacak. Ancak gidenlerin yerine yeni isimler geliyor.

Sıra onlarda! Kırmızı Oda dizisine iki müthiş oyuncu ve iki çarpıcı karakter geliyor! 8

Kırmızı Oda’nın 30. bölümünden ön izleme yayınlandı ve oyunculuklarıyla rol aldıkları yapımlarda büyük dikkat çeken iki isim geliyor!

Yiğit Özşener ve Esra Ronabar. Özşener’in Zafer ve Ronabar’ın da Nihal ismiyle katıldığı dizinin ön izlemesinde evli oldukları anlaşılan çift arasında geçen bir telefon konuşması sonrasında kadının yere yığılıp kaldığı sahne dikkat çekti.

Sıra onlarda! Kırmızı Oda dizisine iki müthiş oyuncu ve iki çarpıcı karakter geliyor! 9

Eşine akşam geç geleceğini söyleyen Zafer’in sözleri üzerine Nihal, bahçede yere yığılıyor. Bu hikayenin altından ne çıkacak büyük merak konusu ama yeni bölümde yine müthiş oyunculukları ile iki sevilen ismin diziye konuk olacağı sürprizi de şimdiden izleyiciyi heyecanlandırmakta.

İşte 30. bölüm ön izleme: