Ana sayfa Dizi Haberleri Bez Bebek dizisinin Yağmur’u büyüdü, şimdi Bu Benim Masalım dizisiyle geliyor!

Bez Bebek dizisinin Yağmur’u büyüdü, şimdi Bu Benim Masalım dizisiyle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2007 yılında Fox TV’de yayınlanmaya başlayan fantastik-komedi ve çocuk dizisi olan Bez Bebek dizisi, Türk televizyon tarihine geçmiş diziler arasında. Bu dizide oynayan küçükler şimdi büyüdü ve başka dizilerde rol almaya başladılar. Bu isimlerden birisi de Bez Bebek’te Yağmur karakterini oynayan Asena Keskinci.

Evrim Akın, Ege Tanman, Oya Aydoğan, Fatoş Kabasakal, Miray Daner, İlayda Akdoğan gibi isimlerin rol aldıkları dizide oynayan Asena Keskinci, o dönemde 6 yaşındaydı. 2001 doğumlu olan oyuncu, kızıl saçları ile de dizide dikkat çekiyordu.

Bez Bebek dizisinin Yağmur'u büyüdü, şimdi Bu Benim Masalım dizisiyle geliyor! 7

Aradan geçen zaman içinde Asena Keskinci, Aşk Tesadüfleri Sever, Köstebekgiller, Dedemin Dolabı, Bir Aşk Hikayesi, Köstebekgiller: Perili Orman, Arapsaçı, Ahlat Ağacı profelerinde de yer aldı.

Bu kez Acun Ilıcalı’nın yılbaşından sonra hayata geçmesi planlanan dijital platformu Exxen için çekilecek olan Bu Benim Masalım isimli dizide rol alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, Aleyla Tilki’nin de oynayacağı ve lisede geçen gençlik dizisinin çekimlerinin haftaya başlayacağını da duyurdu.

Projede Survivor birincisi olan Cemal Can ve Aleyna Tilki başrollerde oynayacaklar. Dizinin aynı zamanda müzikal olduğu da biliniyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Exxen’de yer alacak olan bir programın detaylarını köşesine taşımıştı.

Yoğun bir dans dersi alan Cemal Can ve Aleyna Tilki, ayrıca şan dersleri ile de ses eğitimlerine devam ediyor. Ekibin yoğun bir çalışma yaptığı müzikal projesinin Ocak ayındaki açılışa yetişip yetişmeyeceği de merak konusu oldu.