Ana sayfa Sosyal Medya Bez Bebek’in çocuk yıldızı Asena Keskinci, atv’nin çok iddialı dizisine katıldı!

Bez Bebek’in çocuk yıldızı Asena Keskinci, atv’nin çok iddialı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2001 doğumlu olan Asena Keskinci, çocuk oyuncu olarak 2004 yılında Aliye dizisiyle birlikte ekranda yer almaya başladı. 2005 yılında Hırsız Polis dizisinde Kiraz rolü ile gönülleri kazanan oyuncu, Bez Bebek isimli çok sevilen dizide Yağmur bebek olarak da akıllar ayazıldı.

Asena Keskinci, aradan geçen yıllar içinde setlerde büyüdü ve genç bir kadın oldu… Aşk Tesadüfleri Sever isimli sinema filminin yanı sıra, Köstebikgiller isimli çocuk dizisinde de yer alan Asena Keskinci, en son Masumiyet isimli Fox TV dizisinde Hande karakterini canlandırdı.

2004 yılında daha henüz minik bir bebek iken kameralarla tanışan Asena Keskinci, zaman içinde kendisini çok geliştirdi. 20 yaşındaki oyuncu, atv ekranında yayınlanacak olan Okul Yolunda dizisinde de yine yeteneklerini sergileyecek.

Bez Bebek'in çocuk yıldızı Asena Keskinci, atv'nin çok iddialı dizisine katıldı! 8

Dizi ve sinema filmlerinin yanı sıra reklam filmlerinden de tanıyacağınız oyuncu, çeşitli markalar için reklam çalışmalarında bulundu. 2010 yılında TRT Kadın ödüllerinde “yılın en iyi çocuk oyuncusu” ödülünü de kazanan Asena Keskinci’yi bu sezon atv ekranında izleyeceksiniz.

3 yaşında başladığı oyunculuk yolculuğunda 20 yaşına kadar önemli tecrübeler yaşayan Asena Keskinci’nin yeni dizideki rolü de çok merak ediliyor.

Bez Bebek'in çocuk yıldızı Asena Keskinci, atv'nin çok iddialı dizisine katıldı! 9

Yakında çekimleri başlayacak olan yeni dizi kadına şiddet ve çocuk gelin konusunu öne çıkartan konusuyla herkesi fazlasıyla sarsacak.