Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde yeni şoklar yaşamaya hazır olun!

Sefirin Kızı dizisinde yeni şoklar yaşamaya hazır olun!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi, her hafta yeni şoklarla izleyiciyi karşılamaya devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak olan 31. bölümde de yine çok şaşırtacak gelişmeler yaşanacağı fragmandan da anlaşılmakta. Nare’nin bir anda yüzüğünü Sancar’ın eline koyup “Evlenmeyeceğim ben Sancar” sözünden sonra neden böyle bir karar aldığı merakla bekleniyor.

Ancak görünen o ki yine Gediz’in eli değecek bu meseleye de! Herkesin içinde tekme tokat Sancar ile dövüşen Gediz’in gittikçe dönüştüğü hal, izleyiciyi hiç de mutlu etmiyor. Özellikle fragmandaki bir sahne ise büyük dikkat çekiyor.

Gediz’in aşık olduğu Nare’nin Sancar’ı, üzerinde gelinliği ile reddetmesi planları olduğu görülürken, onu nasıl bu noktaya getireceği de büyük merak konusu. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisindeki yeni gelişmeler, Sancar ve Nare aşkındaki kavuşma için daha çok bekleyeceğimizin de bir göstergesi!

Sefirin Kızı dizisinde yeni şoklar yaşamaya hazır olun! 7

Ancak onca engeli aştıktan sonra ne oldu da Nare vazgeçti, onu da bu akşam izleyip göreceğiz. Fakat görünen o ki Sefirin Kızı dizisi, tam ‘işte şimdi tamamdır’ denilen anda hiç beklenmedik hamlelerle şaşırtmaya devam edecek!

Dizide iyilik timsali Gediz Işıklı’nın dönüştüğü hal ise izleyici tarafından kabul edilemiyor ve bu kadar kötü olması da kabullenilmiyor! Fakat senaristlerin Gediz ve Nare aşkını isteyen izleyiciyi ondan vazgeçirmek için karakteri göz göre göre harcadığı da aşikar!

Bir ara Sancar’a duyulan tepkiler ve Gediz’i kabullenme durumu nedeniyle şimdi Gediz, olabileceğinden daha kötü bir adam olma yolunda ilerlemekte. Bu haliyle diziyi nereye götürecek, büyük merak konusu!

Gediz’in Sancar ve Nare’nin evlilik planlarını değiştirmek için ne yaptığını ya da efsane aşkın önüne yine ne engel çıktığını ise yeni bölümde göreceğiz…

İşte Sefirin Kızı 31. bölüm fragmanı: