Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde ani ayrılığın perde arkasındaki ilginç izler!

Kalp Yarası dizisinde ani ayrılığın perde arkasındaki ilginç izler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan ve atv’nin sevilen dizilerinden olan Kalp Yarası’nda 28. yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı diziden ayrılan Mahir Günşıray’ın ardından bir başka ayrılık daha yaşanacak.

Adnan karakterinin ölümünün ardından bu sefer de Şahin karakteri ile diziye katılan İştar Gökseven’in ani bir şekilde diziye veda edeceğine şahitlik edeceksiniz. Nilsu Berfin Aktaş’ın Pınar karakteri ile hikayeye dahil olması beklenirken, Feraye karakteriyle de İrem Altuğ, dizide Pınar’ın annesine hayat verecek. İki oyuncunun veda ettiği ve 2 yeni ismin de hikayeye katılmaya hazırlandığı şu dönemde, 28. bölümde yaşanacaklar da çok dikkat çekecek.

Ferit, babasının ölümü konusunda büyük şüpheler taşıyor. Adnan beyin anı ölümünün altında ne var? Ferit’in şüpheleri doğru mu çıkacak? Babasının öldürüldüğünü düşünen Ferit cinayetin izini sürmeye başlar.

Tüm işaretler Yaman’ı göstermektedir. Başka bir yüzleşmenin eşiğinde olan Ayşe ise ailem dediği dedesiyle karşı karşıya gelir.

Azade’nin konakta ve holdingte gücünü kaybetme korkusu yaşaması, onu yeni hamleler yapmaya zorlar.

Hande ve Yaman’ın Sancakzade Konağı’nı ele geçirmesiyle konakta ipler iyice gerilir.

Kızının Sancakzade Konağı’na yerleştiğini duyan Hüseyin bu durumu fırsata çevirirken Zümrüt’le karşı karşıya gelir.

Hiç beklemediği bir anısıyla yüzleşen Vedia bir türlü kendini toparlayamazken bu yüzleşme Sancakzade Konağı’nda yaşanacak depremlerin habercisidir.