Ana sayfa Sosyal Medya Bige Önal kariyerinin gidişatını değiştiren rolü açıkladı!..

Bige Önal kariyerinin gidişatını değiştiren rolü açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Bige Önal, 2010 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve ilk önemli projesi olan Muhteşem Yüzyıl’daki ‘Rita’ karakteri ile de sektöre güçlü bir başlangıç yapmıştı. Sonraki süreçte birçok projede izlediğimiz oyuncu, birbirinden farklı karakterleri canlandırma konusundaki yetenekleri ile de biliniyor.

Meslektaşı Aras Bulut İynemli ile yaşadığı ilişkiyle de zaman zaman magazin basınında yer alan oyuncu, Marie Claire Dergisi’nin Aralık ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Dergiye verdiği röportajda kariyeri ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, Netflix’de yayınlanan ve bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden çok farklı bir karaktere hayat verdiği Bir Başkadır dizisi ile ilgili çarpıçı bir itirafta bulundu.

Bige Önal kariyerinin gidişatını değiştiren rolü açıkladı!.. 7

Netflix’de Kasım 2020’de gösterime giren, Berkun Oya’nın yazıp yönettiği dram ve gerilim türündeki Bir Başkadır’da ‘Hayrunnisa’ karakterine hayat veren oyuncu, ‘Senden çok farklı bir karaktere hayat verirken zorlandın mı?” sorusuna şu yanıtı verdi: ” Zorlandım. İçinde yer alan herkes için bir şanstı o proje. Oyunculuğu neden sevdiğimi bana tekrar hatırlattı. İçindeyken bu işe ait olduğum için ne kadar mutlu olduğumu, gurur duyduğumu anlatamam. Karakterimi de çok seviyordum. Ama zor ve uzun bir süreçti. Çok özeldir benim için.”

Oyuncu, Bir Başkadır’ın kariyerinin gidişatını değiştirdiğini ise şu ifadelerle anlattı; “‘Hayrunnisa’ benden çok uzak ve normalde bana cast edilen rolden biraz daha farklı bir karakterdi. O da benim için çok heyecan vericiydi. İlk defa bu tarz bir karakterde beni görmek istediler. Her açıdan bana çok şey kattı. Kariyerimin gidişatını değiştirdi; istediğim bir tarafa çekti. O anlamda benim şansımdı.”