Ana sayfa Dizi Haberleri Hikayesiyle derinden sarsacak, mesajlarıyla milyonları etkileyecek yeni dizinin erkek başrolü Görkem Sevindik!

Hikayesiyle derinden sarsacak, mesajlarıyla milyonları etkileyecek yeni dizinin erkek başrolü Görkem Sevindik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yakın zaman içinde izleyicilerle buluşması beklenen Ateş Kuşları isimli dram dizisinin milyonlarca izleyiciyi derinden etkileyecek bir hikaye kurgusu bulunuyor.

Sokaklarda yaşamak zorunda kalan, her birinin bambaşka dram hikayesi bulunan 5 sokak çocuğunun birbirlerine tutunarak hayatta kalma mücadelesini Ateş Kuşları dizisinde bulacaksınız. Destan ve Kuruluş Osman gibi sevilen dizilerin yapımcısı Bozdağ Film tarafından hazırlanan yeni dizi için çekimler devam ediyor.

İlayda Alişan ile Hande Soral dizinin iki kadın başrolü olurken, erkek başrol olarak da Görkem Sevindik, uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Söz dizisinde canlandırdığı Mücahit karakteri ile akıllardan çıkmayan oyuncu, bu sefer sokak çocuğu olan ama sevginin gücüyle bir aile kurabilen karakterde herkesi derinden etkileyecek.

Hikayesiyle derinden sarsacak, mesajlarıyla milyonları etkileyecek yeni dizinin erkek başrolü Görkem Sevindik! 8

Görkem Sevindik, “Ateş Kuşları, çok iyi yazılmış bir ekip işi. Beş tane gencin sokakta verdiği mücadeleyi anlatıyor. İzleyen herkese beyninde bir şeyler uyandıracağını düşünüyorum. Vicdanında bir şeyleri uyandıracağını düşünüyorum. Çünkü çok güzel mesajlar içeriyor” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncunun da söylediği gibi Ateş Kuşları dizisinin hem hikayesi derinden etkileyecek hem de vereceği mesajlar milyonların kalbine işleyecek.

Dizinin kadrosunda genç ve sevilen isimler de bulunuyor. Erdem Şanlı ile Burak Tozkoparan da yine ekibin etkili genç oyuncularından oldu.

Erdem Şanlı, “Biz de çok heyecanlıyız, iki hafta oldu sete gireli. Genel hikayesi çok güzel. Daha çekeceğimiz çok sahneler var. Genel olarak bölümlerimiz çok heyecanlı, o yüzden merakla bekliyoruz ve çok heyecanlıyız” açıklamasını yaptı.

Hikayesiyle derinden sarsacak, mesajlarıyla milyonları etkileyecek yeni dizinin erkek başrolü Görkem Sevindik! 9

Burak Tozkoparan da yeniden atv ekranındaki bir dizide yer almaktan çok memnun. Başrollerden birisinde yer alan oyuncu, “Ben de çok mutluyum, atv ile yeniden beraberiz. Yine güzel bir dizi çekeceğimize, iyi bir performans sergileyeceğimizden eminiz. Elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

Ateş Kuşları dizisinin fragmanları yayınlandı ve sosyal medyada büyük dikkat çekti. Dizinin yayın tarihi ise henüz duyurulmadı.