Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Uğur’un kadrosuna katıldığı Fox TV dizisi için final kararı şoke etti!

Deniz Uğur’un kadrosuna katıldığı Fox TV dizisi için final kararı şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni sezonun en farklı ve başarılı hikayelerinden birisi olacağı sunumuyla izleyicinin karşısına çıkartılan Bir Peri Masalı dizisi ne yazık ki, alınan final kararı ile izleyicileri üzdü. Dizinin kadrosuna son katılan isim ise usta oyuncu Deniz Uğur olmuştu.

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk başlarda sıkıntılı gözüken senaryosu daha sonra dram unsurları artırılarak biraz daha ilgi çekici hale getirilmişti. Ancak dizinin reytinglerindeki olumlu gelişmeler uzun sürmedi. Reytinglerin düşük gelmeye devam etmesinin ardından da 13. bölüm için final kararı alındı.

Bir Peri Masalı dizisinde 11 bölüm geride kaldı ve 12. yeni bölümün de 13 Aralık Salı akşamı yayınlanacağı Fox TV tarafından yayın akışıyla duyuruldu. Dizi 20 Aralık Salı akşamı ekrana gelecek 13. bölümü ile birlikte final yapacak. Deniz Uğur, geçtiğimiz hafta dizinin kadrosuna katıldı ama rolü uzun sürmeyecek.

Deniz Uğur, 2011 yılından bu yana çok etkili projelerle ekranda yer alan bir isim oldu. Adını Feriha Koydum dizisindeki Sanem karakterinin yanı sıra, Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Gülşah, Kırgın Çiçekler’deki Macide ve Zalim İstanbul dizisindeki Seher karakterleri iz bıraktı. Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olan Deniz Uğur, ayrıca Börü 2039 dizisinde de etkili kadın karakteri Almila erk olarak beğeni toplamıştı. Deniz Uğur, Bir Peri Masalı dizisinde Figen karakterini canlandırıyor.

Deniz Uğur'un kadrosuna katıldığı Fox TV dizisi için final kararı şoke etti! 7

Nazan Kesal, Müfit Kayacan, Kadir Çermik, Mustafa Mert Koç gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Bir Peri Masalı dizisinin finaline doğru adım adım gidilirken, kanalın yeni dizileri için yer açmak için iyi reytingler alamayan yapımların kaldırılması sürecinin de devam etmesi bekleniyor.

Fox TV, bu sezon başından bu yana önce Kusursuz Kiracı, ardından Mahkum ve şimdi de Bir Peri Masalı dizileri için final kararı aldı. Ayrıca Darmaduman dizisinin de 9. bölümü ile birlikte ekrana veda edeceği ortaya çıktı. Şimdiye kadar 7 bölümü yayınlanan Darmaduman, 17 Aralık’ta sekizinci bölümü ile izleyicilerle buluşacak ve 24 Aralık Cumartesi günü son kez ekrandaki yerini alacak.