Ana sayfa Dizi Haberleri Bin bir surat Necip Memili; üst üste herkesi şaşırtan imajlara büründü!

Bin bir surat Necip Memili; üst üste herkesi şaşırtan imajlara büründü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Necip Memili hem Kanunsuz Topraklar isimli dizi ile Fox TV ekranında yer alıyor hem de Kimya isimli sinema filmindeki rolüyle gündemde bulunuyor… Oyuncuyu Çukur dizisinde saç, sakal ve bıyıkları ile farklı bir imajda gören hayranları, Kanunsuz Topraklar’daki haline ise alışamadı.

10 yıl aradan sonra sakal ve bıyıklarını kesen oyuncu, Fox TV’nin yeni dizisinde Ali Geyik isimli bir maden patronuna hayat veriyor. Yeni imajı ile tüm hayranlarını şaşırtan Necip Memili’nin bu görüntüsüne henüz birçok hayranı alışmış değil.

Bin bir surat Necip Memili; üst üste herkesi şaşırtan imajlara büründü! 10

Necip Memili, “10 yıldır onları taşıyordum, artık veda etme zamanı geldi. Kanunsuz Topraklar diye bir işe başladım. 1940 yılı, ona uygun şekle girdik. O yüzden sakallar da gitti. Ben sevdim, güzel” diye konuştu.

Kimya filminde bir barda bodyguardlık yapan bir karakteri canlandıran oyuncu bıyıklı ve sakallı haline bu filmde geri döndü. Televizyonda temiz yüzüyle, sinemada ise sakal ve bıyıklarıyla dikkat çeken oyuncu, çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Bin bir surat Necip Memili; üst üste herkesi şaşırtan imajlara büründü! 11

Çukur bittikten sonra kısa süre tatil yapan oyuncu daha sonra Erşan Kuneri isimli Netflix dizisinin çekimlerine katıldı. Oyuncu bu yapımda ise bıyıklı haliyle dikkat çekti.

Bin bir surat Necip Memili; üst üste herkesi şaşırtan imajlara büründü! 12

Son dönemde yer aldığı Çukur, Erşan Kuneri, Kanunsuz Topraklar dizileri ile Kimya sinema filminde birbirinden farklı imajlara bürünen oyuncu, herkesi şaşırtmayı başardı.

Oyuncu Haziran ayında final yapan Çukur dizisinde ise Cumali karakterine hayat verdi ve uzun süre bu rol için sakal ve bıyıklı haliyle herkesin alıştığı imajını sergilemişti.

Bin bir surat Necip Memili; üst üste herkesi şaşırtan imajlara büründü! 13