Ana sayfa Dizi Haberleri Binbir surat Pınar Deniz diyeceksiniz! Yargı kadar Aktris dizisi de bir kariyer sınavı!

Binbir surat Pınar Deniz diyeceksiniz! Yargı kadar Aktris dizisi de bir kariyer sınavı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı Yargı dizisi ile müthiş bir kariyer patlaması yaptığı gerçeğini herkes konuşuyor. Avukat Ceylin karakteri ile Kanal D ekranında 2 yıldır izlemekte olduğumuz ünlü oyuncu, çok başarılı işlere imzasını attı. Bu süreçte Kaan Urgancıoğlu ile iyi bir partner olarak da göze giren Pınar Deniz, şimdilerde yeni dizisi Aktris ile de gündemde yer alıyor.

Bu sefer Disney Plus için hazırlanan Aktris dizisinde Uraz Kaygılaroğlu ile başrolü paylaşan Pınar Deniz, çok ilginç bir hikayenin içinde bambaşka kadınları izleyicilerin karşısına çıkartacak. Dizinin ismi geçtiğimiz yıl çekimler yapıldığı süreçte Avcı şeklinde dillendirilmişti. Ancak Disney Plus’ın dizinin ismini değiştirmesi dikkat çekti.

Binbir surat Pınar Deniz diyeceksiniz! Yargı kadar Aktris dizisi de bir kariyer sınavı! 8

31 Mayıs’ta Disney Plus platformunda izleyicilerle buluşacak olan Aktris dizisinin fragmanı bile birçok kişiyi fazlasıyla etkiledi ve önemli mesajlar verdi.

Her şeyden önce Pınar Deniz’in birbirinden çok farklı kadın karakterleri canlandırarak her bir karakterin ruhuna bürünerek bir yetenek ortaya koyacağı anlaşılıyor.

Binbir surat Pınar Deniz diyeceksiniz! Yargı kadar Aktris dizisi de bir kariyer sınavı! 9

Oyuncu, yeni dizisinde her bir kadın karakteri için izleyicilere farklı mesajlar verirken, farklı duygularla hareket eden bu kadın karakterlerindeki oyunculuk nüaslarıyla da çok dikkat çekecek gibi gözüküyor. Bir anlamda oyuncular için büyük bir sınav niteliğindeki farklı kadın karakterlere bürünme meselesi Pınar Deniz’in oyunculuk macerasındaki önemli fırsatlardan birisi olarak gözüküyor.

Bu kadar farklı kadın karakterine bürünerek izleyicileri etkileme konusunda Pınar Deniz’e verilen fırsatı nasıl değerlendirdiği ise Aktris dizisinin yayınlanmasından sonra anlaşılacak. Bazı izleyiciler şimdiden sosyal medyada fragman üzerinden olumsuz eleştiriler yapıyor. Kimi izleyiciler ise heyecanlı bir bekleyiş içinde olduklarını ifade ediyorlar.

Yargı dizisi gibi Aktris projesinin de Pınar Deniz adına bir kariyer sınavı niteliğinde olacağını da söylemek mümkün.