Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi nasıl oluyor da bu reyting çukurundan bir türlü çıkamıyor!

Adım Farah dizisi nasıl oluyor da bu reyting çukurundan bir türlü çıkamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisinin başladığı günden bu yana reytinglerine bakanlar şaşırmadan edemiyor. 9. bölüm geride kalan dizide izleyicilerin aradığı hemen her şey var.

Hikaye çok heyecanlı ve klişe işlerden değil. Dizinin çekim kalitesi çok yüksek. Diyaloglar ve sahnelerin akış hızı gayet başarılı. Başrol oyuncuları Demet Özdemir ile Engin Akyürek gayet iyi bir uyum yakaladı. Dizinin mekanları, dekorları, kostümleri, aksesuarları özenle seçilmiş. Hikayenin ilerleyişi de oldukça tatmin edici ve oyunculuk performansları da gayet başarılı.

İki başrol oyuncusu dışında; Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli, Senan Kara, Fırat Tanış gibi çok değerli isimler de projeye önemli katkılar yapıyor. Peki bu reytinglerin hali ne? Birçok izleyici de bu kadar olumlu bir tablo ortadayken, reyting sonuçlarına inanmak istemiyor.

Dizinin 26 nisan çarşamba akşamı ekrana gelen 9. bölümünde ABC1 grubunda 5’li oranlar ile gelen üçüncülük iyi bir görüntü çizdi. Ancak ABC1 grubundan daha önemli olan tüm kişiler ve AB gruplarında oranlar ortalamanın altında gelmeye başladı.

3’lü reytinglerle ilerleyen Adım Farah’ın bu kadar güçlü bir görüntü sergilemesine rağmen, elde edebildiği reytinglerin ortalamaların bile altına gelmeye başlaması şaşılacak bir durum.

Dizi hayranları da sosyal medya üzerinden paylaşımları ile isyan ediyor. 9. bölümü ile dizinin dün akşam tüm kişiler kategorisinde yedincilik elde etmesi ve AB’de de dördüncü olması dikkatlerden kaçmadı.

Birçok kişi patlama yapmasını, birincilik için Kuruluş Osman ile mücadele etmesini beklerken, Adım Farah orta sıralardan yukarıya çıkamayan diziler arasına sıkışıp kaldı.