Ana sayfa Dizi Haberleri Binnur Kaya, 30 yıllık kariyerinde ilk kez erotik bir oyuncu oldu!

Binnur Kaya, 30 yıllık kariyerinde ilk kez erotik bir oyuncu oldu!

tarafından ker_def

19 Nisan 1972 Ankara doğumlu olan Binnur Kaya, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

1988 yılında Kaynanalar isimli dizideki Rukiye karakteriyle kariyerine adım atan Binnu Kaya, 1995 yılında yer aldığı Bir Demet Tiyatro’daki Şamuran karakteriyle ile kendini göstermeyi bilmişti. 30 yıllık oyunculuk kariyerinde birçok dizide ve filmde rol alan Binnur Kaya, Yedi Numara dizisinde Hürrem, Avrupa Yakası’nda Şahika, Yabancı Damat’ta Nazire, Türk Malı’nda Aybike, Muhteşem Yüzyıl’da Muskacı, Aramızda Kalsın’da Hüsne karakterleri ile akıllarımıza kazınmıştı.

Kariyerinde dizi ve film olmak üzere 39 projede yer alan Binnur Kaya’nın son dizisi 2017 yılında ekrana gelen Bu Sayılmaz olmuştu. Ancak dizi çok farklı bir proje olarak yansıtılsa da izleyiciler pek beğenmemiş ve kısa sürede yayından kaldırılmıştı.

Türk Malı dizisinin yeniden çekilen bölümlerinde yer almayan Kaya, ekranda son olarak Tolga Çevik’i sunduğu Tolgshow programına konuk olarak göründü.

Kaya’nın yaptığı “Erotik oyuncuyum” açıklaması ise programa damga vurdu.

FOX TV ekranlarında yarın ekrana gelecek programda, ikilinin sohbeti izleyiciyi kahkahaya boğarken, yaptıkları oryantal şov dikkat çekti.

“EROTİK OYUNCUYUM”

Binnur Kaya, 30 yıllık kariyerinde ilk kez erotik bir oyuncu oldu! 7

Çevik’in, “Ne tür bir oyuncusunuz?” sorusuna Binnur Kaya’nın verdiği, “Erotik” cevabı da izleyenleri güldürdü.

Programın ikinci bölümünde ise Çevik, 1800’lü yıllarda lazer epilasyon cihazını icat eden mucidi canlandıracak.