Ana sayfa Dizi Haberleri Binnur Kaya hamlesi Yalı Çapkını dizisinde çok önemli bir süreç başlatacak!

Binnur Kaya hamlesi Yalı Çapkını dizisinde çok önemli bir süreç başlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde ikinci sezonun bombası Binnur Kaya gibi usta bir ismin hikayeye katılacak olması oldu… Çetin Tekindor’un canlandırdığı Halis Ağa karakterinin kızı olarak diziye katılacak olan Binnur Kaya, anlaşılan usta oyuncu ile de birçok sahnede karşılıklı rol yapacak. İki başarılı ismin aynı sette ve aynı sahnede karşılıklı oynayacak olması dizi hayranları için bulunmaz fırsatlardan birisi olacak.

tv8 ekranında Kırmızı Oda isimli dizide Manolya isimli doktor karakteri ile izlediğimiz Binnur Kaya, geçen sezon da Güzel Günler isimli eğlenceli dizide Kıymet isimli karakter ile ekrana dönüş yapmıştı. Yeni sezonda Yalı Çapkını dizisinin yeniden büyük bir çıkış yapmasını sağlama noktasında yapımcının Binnur Kaya gibi usta bir ismi projeye katmış olması çok önemli bir adım oldu.

Özellikle de Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları ve Arka Sokaklar gibi 3 etkili rakip dizinin de olduğu Cuma akşamları reyting birinciliğini elde etmek hiç kolay olmayacak. Yalı Çapkını dizisi için bu birinciliğin anahtarı konumunda Binnur Kaya’nın hikayeye katılması olacak gibi gözüküyor.

Çatışmalarla dolu yeni sezon için Yalı Çapkını dizisi hayranları bir hayli heyecanlı bekleyiş içine girdi. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir arasında yaz döneminde ortaya çıkan yakınlaşmanın sette nasıl bir yansıması olacağı da bilinmeyen detaylar arasında bulunuyor.

Dizinin çatışmalarla dolu yeni bir dönemi vaat ediyor olmasının yanı sıra oyunculuk performanslarının da daha çok konuşulacağı bir sezon yaşayacağız.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlara bakılır ise dizinin hayranları bu gelişmeden son derece memnun. Ancak diziyi izlemeseler bile yorum yapan birçok kişinin de Binnur Kaya’yı bu diziye yatıştıramadığına yönelik paylaşımlar yapmakta olduğunu görebilirsiniz. Şimdiden sosyal medyada bir Binnur Kaya tartışması başlamış durumda. Dizinin hikayesi ve karakterin detaylarının netleşmesi ile birlikte sosyal medyada da oyuncuya yönelik farklı tepkiler görebilirsiniz.