Ana sayfa Dizi Haberleri Binnur Kaya, Masumlar Apartmanı dizisine de uğramazsa çok yazık olur!

Binnur Kaya, Masumlar Apartmanı dizisine de uğramazsa çok yazık olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arası etkileşim her zaman büyük ilgi görmüştür… Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep karakterinin, sorunlarını Kırmızı Oda’nın Doktor hanımına anlatması büyük ilgi gördü. tv8’in iki dizisi arasında yapılan bu etkileşim reytinglerde de sosyal medyada da olumlu dönüşler aldı.

Ekranda Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam hikayelerinden esinlenilerek hazırlanan 3 dizi var. Bunlardan ikisi tv8’de ve etkileşim şimdiden başladı. Bir diğer yapım ise Salı akşamları TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı… Malum, Masumlar Apartmanı’nda da psikolojik sorunları olan çok karakter var.

Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye takıntıları ve korkuları ile geçmişi arasındaki bağı ortaya koysa kötü mü olur? Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben, içinden çıkamadığı çekingenliğini ve silikliğini doktor hanımın terapisi ile detaylandırsa güzel olmaz mı?

İzleyiciler Kırmızı Oda ile Masumlar Apartmanı arasında da bir etkileşim olmasını arzu ediyor. Bu konuyu gündeme taşıyan isimlerden birisi de Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu oldu. Usta yazar, Binnur Kaya’nın Masumlar Apartmanı dizisine uğraması gerektiğini düşünüyor.

İşte o yazı: “Baktık, Binnur Kaya ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde… Zeynep, terapiye gitmiş. Ev ahalisi “Aaa diziler arasında terapi başladı galiba!” dedi. Aynı yazarın üç dizisi var. ‘Masumlar Apartmanı’nda da epey hasta mevcut. Önümüzdeki yeni bölümde kendilerini buraya da bekliyoruz.”

Binnur Kaya, Masumlar Apartmanı dizisine de uğramazsa çok yazık olur! 7