Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 2. Bölüm 1. Fragmanı İzle!

Bir Aile Hikayesi 2. Bölüm 1. Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Yeni dizi Bir Aile hikayesinin ilk bölümü 9 Mart Cumartesi akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Büyük merakla beklenen dizinin ilk bölümü beğeni topladı. Bir Aile Hikayesi dizisinin 2. bölümü ise 16 Mart Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Bir Aile Hikayesi 2. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve İrem Sak’ın oynadığı Fox TV’nin yeni dizisi Bir Aile Hikayesi dünyaca ünlü Amerikan dizisi This is Us’tan uyarlandı…

“Bir Aile Hikayesi” ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatmayı amaçlıyor. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geldi.

Dünyaca ünlü dizi ‘This is Us’tan uyarlama olan dizinin ilk bölüm konusu şöyleydi:

Aynı gün otuz beşine basan dört insan. Dördü de hayatlarının en önemli gününü yaşamak üzere. Cem çok sevdiği karısı Reyhan’la doğum gününü kutlamaya hazırlanırken, Reyhan’ın aniden doğum sancısı tutar. Riskli bir doğum olmasına rağmen, son ana kadar her şeyin yolunda gideceğine inanırlar.

Ancak hayatın onlar için bambaşka bir planı vardır.

Fazla kilolarıyla başı dertte olan Beste, otuz beşinci doğum gününde hayatını sorgular. Hala bekar ve işsizdir. Ama artık değişim vaktidir, cesaretini toplayıp internetten sözleştiği biriyle pastanede buluşmaya karar verir. Beste orda oturmuş beyaz atlı prensini beklerken, karşısına yufka yürekli bir şövalye gelir.

Karısı ve çocuklarıyla huzur içinde yaşayan Mahur’un ise bir sırrı vardır. Bir süredir biyolojik babasını bulmaya çalışmaktadır. İyi haberi doğum gününde alır. Ancak babasıyla tanıştığında öğreneceği gerçek onu büyük bir hayal kırıklığına uğratacaktır.

Beş yıldır büyük bir markanın reklam yüzü olan Berk’in asıl hayali oyuncu olmaktır. Sonunda iyi bir filmde oynama şansı yakalar ancak yapımcısından izin alamaz. Şimdi önünde önemli bir yol ayrımı vardır. Ya her şey eskisi gibi devam edecek, ya da Berk özgürlüğü seçip bedelini ödeyecektir.