Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi yeni bölümde ortaya çıkan sürpriz isim kim? Mahur’un annesi mi?

Bir Aile Hikayesi yeni bölümde ortaya çıkan sürpriz isim kim? Mahur’un annesi mi?

tarafından zk zk

Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümünde bir kadın ortaya çıkıyor.

Televizyongazetesi/Detay – 9. bölüm tanıtımında Şakir’in bir kadınla dertleştiği görülüyor. Mahur kadına oğlunu anlatıyor. Onun çok iyi yürekli bir insan ve iyi bir baba olduğunu söyleyen Şakir, “Bazen düşünüyorum gerçekten benden mi diye?” sözleriyle yürekleri yakacak.

Şakir’in oğlu Mahur ile anlattıkları kadını göz yaşlarına boğarken, aslında bu kadının Mahur’un annesi olup olmadığı da büyük merak konusu.

İzleyenlerin kafasını karıştıran bu sürpriz ziyaretin sonunda nasıl bir gerçek ortaya çıkacak?

İşte Bir Aile Hikayesi 9. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Reyhan ve Cem, çocuklarla birlikte dede ziyaretine gider. Ancak Tuğrul, Mahur’u hiçbir zaman torunu olarak benimsememiştir. Tatsız gecen ziyaret sonunda Reyhan, tüm ailenin hayatını etkileyecek önemde bir karar alır.

Annesinin ondan sakladığı sırrı öğrenen Mahur, bir süreliğine evden uzaklaşmak ister. Berk, kardeşini yalnız bırakmaz ve onu Şile’deki dededen kalma eve götürür.

Annesini teselli etmek için evde kalan Beste, bir an önce kardeşlerinin yanına gitmek istemektedir. Yardımına Erdem koşar. Çiçeği burnunda iki sevgili Şile’ye doğru yol alır.

Mahur bu evde, annesiyle ilgili daha önce bilmediği bir sır daha öğrenecektir. Artık hayatında başka sır istemeyen Mahur, Şakir’den güvence alır. Ancak hiç beklemedikleri bir anda Şakir’i görmeye gelen biri, Mahur’da şok etkisi yaratacaktır.