Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin 3 sezonluk başarı sırrını Celil Nalçakan bir cümlede anlattı!

Kardeşlerim dizisinin 3 sezonluk başarı sırrını Celil Nalçakan bir cümlede anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. sezonunu tamamlayan Kardeşlerim dizisi, 87 ülkeye satılan ve sadece Türkiye’de değil, yayınlandığı tüm ülkelerde ses getiren bir proje oldu.

Dizinin tecrübeli oyuncularından daha çok genç isimlerin öne çıkması da hikayenin bir sonucuydu. Tabii ki genç oyuncular da yeteneklerini iyi bir şekilde sergiledi ve elde ettikleri fırsatı da kariyerlerine bir başarı hikayesi olarak ekledi.

Kardeşlerim dizisi 4. sezonda da yoluna devam edecek ve yine başarıdan başarıya koşacaktır. Dizinin hikayesinde en önemli karakterlerden birisi Akif Alakurt.

1978 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Celil Nalçakan’ın canlandırdığı Akif karakterinin Kardeşlerim projesine damga vurduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Celil Nalçakan tecrübesini aktardığı, genç isimlere önemli destekler sunduğu Kardeşlerim dizisinin başarısını da şu sözlerle ortaya koydu:

“Tamamen samimiyet ile alakalı bir durum bu. Biz, set dışında da ekip olarak görüşen ve birbirini seven bir ekibiz. O samimiyet bir şekilde yansıyor. Yazar ekibi çok iyi yazıyor. Reji ekibimiz çok iyi. Sonuçta da ortaya çıkan iş de bu oluyor.”

Samimiyet ve ekibin bir aile gibi olmasının yanı sıra, senaryo ve reji ekibinin de büyük katkıları sonucunda Kardeşlerim dizisi 3 sezonluk bir başarı hikayesi olarak yükseldi.