Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi’nin Mahur ve Şakir’i yeni bir dizide buluşabilir!

Bir Aile Hikayesi’nin Mahur ve Şakir’i yeni bir dizide buluşabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Aile Hikayesi’nin Mahur’u Olgun Toker’e yeni teklif… 2010 yılından bu yana dizilerde rol almakta olan ünlü oyuncu Olgun Toker, Karadayı dizisindeki Melih karakteri ile büyük popülerlik kazanmıştı.

Benim Adım Gültepe, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar,Hayat Şarkısı dizileri ile üst üste iyi projelerde yer alan oyuncu, haklı bir ün elde etti.Canlandırdığı her role farklı bir hava katan, akılda kalıcı olmasını sağlayan Olgun Toker, Mahir’i canlandırdığı Hayat Şarkısı ile kariyerinin adeta zirvesine çıktı.

Son 2 yılda da birçok yapımda rol alan oyuncu, en son sezonun başında ekrana veda eden Bir Aile Hikeyesi dizisinde Mahur olarak ekranda yer almıştı. Oyuncunun yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağını hayranları merak ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Arıza isimli dizi için bir görüşme halinde olan Olgun Toker, teklifi değerlendiriyor. O3 Medya’nın Show TV için hazırladığı Arıza’da Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan başrolde bulunuyor.

Bir Aile Hikayesi’nde Olgun Toker’in canlandırdığı Mahur’un babası Şakir karakterine hayat veren Ali Seçkiner Alıcı’nın Arıza dizi ile anlaştığı biliniyor. İki ünlü ismin bir sezon sonra yeniden aynı yapımda rol alma ihtimalleri bulunuyor. Bir Aile Hikayesi’nde yürekleri yakan Mahur ve Şakir’in duygusal sahneleri hala akıllardan çıkmadı.

Arıza dizisinde ayrıca; Ahmet Mümtaz Taylan, Hakan Salınmış, Yağızcan Konyalı, Cankat Aydos, Levent Can ve Hazal Benli’nin de rol alacağı biliniyor.