Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin göz bebeği İyi Günde Kötü Günde dizisinde yeni gelişmeler!

Star TV’nin göz bebeği İyi Günde Kötü Günde dizisinde yeni gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, yeni sezon için tanıtım bilgilerini paylaştığında görüldü ki, kanalın şimdilik yeni sezonda yayınlayacağı 4 adet dizisi bulunuyor. Sefirin Kızı ve Babil geçen sezondan başarılı gelen iki dizi olarak yollarına yeni sezonda da devam edecek.

Star TV, yeni sezon için iki iddialı dizi daha hazırlıyor. Bunlardan birisi Call My Agent isimli dizinin Türk uyarlaması olacak ve çok iddialı bir kadro kuruldu. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu dizinin başrolünde bulunuyor.

Tüm dünyada büyük ilgi gören Menajerimi Arayın isimli yapımda, ünlü oyuncular ve menajerlerin dünyası tüm açıklığı ile anlatılıyor. Çekimleri başlayan dizinin ilk bölümüne Tuba Büyüküstün’ın kendisini canlandırmak için katılması da çok önemli bir gelişmeydi.

Star TV, adeta bu dizinin üzerine titriyor ve çok özel bir proje olmasını istiyor.Dizinin sonraki bölümlerinde birçok ünlü ismin kendilerini canlandırmak üzere yapıma konuk olması da bekleniyor.

Star TV’nin yeni sezon için bir başka dizi de İyi Günde Kötü Günde… İlk olarak başrol oynucularının değiştirilmesi ile dikkat çeken dizide ilk olarak Yasemin Allen, Mert Fırat ve Seda Bakan isimleri ile anlaşılmıştı. Ancak sonrasında bu karardan vazgeçildi ve Elçin Sangu ile Ozun Dolunay, Yasemin Allen üçlüsü tercih edildi.

3 iddialı ismin buluştuğu bu yapımda oyuncuların uyumları ve enerjileri çok belirleyici olacak. Dizinin ekibi şu sıralarda okuma provalarını gerçekleştiriyor. Pazartesi günü çekimlerin başlaması bekleniyor. İlk fragman da yakında yayınlanacaktır, böylelikle 3 ünlü ismin aralarındaki uyum da daha iyi değerlendirilebilir.

‘İyi Günde Kötü Günde’nin ‘Leyla’ karakteri ile Elçin Sangu’yu izleyeceğiz. Oyuncu, Kiralık Aşk’tan sonra önceki sezon Çarpışma dizisinde rol almıştı.Ancak hayranları Çarpışma’daki Zeynep karakterini çok da tutmamıştı.Şimdi yeni dizide Elçin Sangu’nun güçlü bir kadın rolü ile ekranda olması isteniyor.

Star TV'nin göz bebeği İyi Günde Kötü Günde dizisinde yeni gelişmeler! 7

Dizinin sytling ve kostüm hazırlıklarına katılan Elçin Sangu’nun hem heyecanlı olması hemde eğlenceli ve neşeli tavırları dikkat çekmişti.

Yönetmenliğini Barış Erçetin’nin üstlendiği, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in birlikte kaleme aldığı “İyi Günde Kötü Günde”; güçlü isimleri, sürükleyici hikayesi ve eğlenceli anlatımıyla yeni sezonda Star’da yer alacak ve kanalın da göz bebeği konumunda.