Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisi çok kritik bir sınava çıkıyor!

Bir Annenin Günahı dizisi çok kritik bir sınava çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni sezonda en güvendiği dizilerden birisi de Filipinler’de büyük ilgi gören ve Türkiye’ye uyarlanan Bir Annenin Günahı isimli dizi… Özge Özberk ve Musa Uzunlar’ın başrolünde yer aldığı dizinin geçen hafta yayınlanan ilk bölümü beklenen ilginin altında kalmıştı. Reytingleri 3’lü seviyelerde gelen ve üzüntü veren bir sonuç ile moraller de bozulmuştu.

Ağır bir dram hikayesi olan Bir Annenin Günahı isimli dizinin ikinci yeni bölümü 28 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak. Aslında bu büyük bir sınav niteliği de taşıyor. Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Pamir Pekin, Emre Kınay gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin ikinci bölümde reytinglerini yükseltmesi bekleniyor. Şayet bu gerçekleşmez ise dizi adına pek de olumlu bir tablo olmayacaktır.

Bir Annenin Günahı dizisi, dram sevenler için iyi bir alternatif. Zaten Cumartesi akşamları da genelde eğlenceli yapımlar var. Kanal D, dram işi ile öne geçmek istedi ama, şimdilik planlar tutmuşa benzemiyor.

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Suna geçmişindeki karanlık sırla sınanıyor! Yusuf, Yağmur’u teselli etmeye çalışır. Babasının kaybı ile zor günler yaşayan Yağmur, Yusuf’un şefkati ile huzur bulmaya çalışır. Suna ise kendisini sorgulamaktadır.

İşlediği günahın her zerresini iliklerine kadar hissetmektedir. Suna tüm bunlara boğuşurken karşısında Yusuf ve Yağmur’u bulur. Gördükleri karşısında nutku tutulmuştur.

Bir Annenin Günahı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’da Kanal D’de!